Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vanillaice začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 3:22 pm Předmět: SX1 slabý signál |
|
|
zdravím! mám problém s ukazatelem signálu, pořád mám tak 2 čarky +- 1, neví někdo čím to může být? není to nahodou baterii? dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
taii rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 3:25 pm Předmět: Re: SX1 slabý signál |
|
|
vanillaice napsal: | zdravím! mám problém s ukazatelem signálu, pořád mám tak 2 čarky +- 1, neví někdo čím to může být? není to nahodou baterii? dík |
a mas nabitou batrrku??? jakej mas operator??? mas nekoho se stejnym operatorem na stejnym miste kdo ma dobrej signal?? _________________ A 50-> CT65-> CSLT65-FW53-DCA-510
Máme odpověď na všechny vaše otázky...
více na http://www.brambory.xf.cz ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vanillaice začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 3:30 pm Předmět: Re: SX1 slabý signál |
|
|
taii napsal: | vanillaice napsal: | zdravím! mám problém s ukazatelem signálu, pořád mám tak 2 čarky +- 1, neví někdo čím to může být? není to nahodou baterii? dík |
a mas nabitou batrrku??? jakej mas operator??? mas nekoho se stejnym operatorem na stejnym miste kdo ma dobrej signal?? |
Baterka je jaksi uz na pokraji funkčnosti! jak ji nabiji tak jede tak 5hodin, ale i hned po nabití mám pořád jen +- 2čarky signálu:( druhý můj siemens s65 4 čarky, tak nevím čím to je? jo a jak volám nebo jen prozváním tak signál klesá nahoru dolů!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
taii rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 3:34 pm Předmět: Re: SX1 slabý signál |
|
|
vanillaice napsal: | taii napsal: | vanillaice napsal: | zdravím! mám problém s ukazatelem signálu, pořád mám tak 2 čarky +- 1, neví někdo čím to může být? není to nahodou baterii? dík |
a mas nabitou batrrku??? jakej mas operator??? mas nekoho se stejnym operatorem na stejnym miste kdo ma dobrej signal?? |
Baterka je jaksi uz na pokraji funkčnosti! jak ji nabiji tak jede tak 5hodin, ale i hned po nabití mám pořád jen +- 2čarky signálu:( druhý můj siemens s65 4 čarky, tak nevím čím to je? jo a jak volám nebo jen prozváním tak signál klesá nahoru dolů!!! |
tak to je diwny skus az tu bude nekdo chtrejsi nez ja... ale jestli mas takovou blbou baterku tak mozna vic nestiha... _________________ A 50-> CT65-> CSLT65-FW53-DCA-510
|
Návrat nahoru |
|
 |
vanillaice začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 3:37 pm Předmět: Re: SX1 slabý signál |
|
|
taii napsal: | vanillaice napsal: | taii napsal: | vanillaice napsal: | zdravím! mám problém s ukazatelem signálu, pořád mám tak 2 čarky +- 1, neví někdo čím to může být? není to nahodou baterii? dík |
tak to je diwny skus az tu bude nekdo chtrejsi nez ja... ale jestli mas takovou blbou baterku tak mozna vic nestiha... |
No já si myslím a doufám, že jeto baterkou! jinak nevím co si počnu:( možná, že někdo napíše, že má stejnou zkušenost stímto problémem. Jinak dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
taii rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 3:39 pm Předmět: Re: SX1 slabý signál |
|
|
vanillaice napsal: | taii napsal: | vanillaice napsal: | taii napsal: | vanillaice napsal: | zdravím! mám problém s ukazatelem signálu, pořád mám tak 2 čarky +- 1, neví někdo čím to může být? není to nahodou baterii? dík |
tak to je diwny skus az tu bude nekdo chtrejsi nez ja... ale jestli mas takovou blbou baterku tak mozna vic nestiha... |
No já si myslím a doufám, že jeto baterkou! jinak nevím co si počnu:( možná, že někdo napíše, že má stejnou zkušenost stímto problémem. Jinak dík |
to je f poho  _________________ A 50-> CT65-> CSLT65-FW53-DCA-510
|
Návrat nahoru |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 4:24 pm Předmět: |
|
|
Baterkou to asi nebude... Důležitý je jestli se s tou jednou čárkou dovoláš... SX1 má trochu jinou citlivost na signál... Se stejným operátorem má jiný mobil 4 čárky a moje sX1 dvě, ale klidně se dovolám i s jednou,což u některých mobilů půjde těžko...
Na SX1 jsem ještě asi nikdy neviděl plný signál a to ani ve městě... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 4:51 pm Předmět: |
|
|
ja som videl a to 30 metrov od bts:) signal bol kolo -50db...ale baterkou to neni urcite...skor firmware...skus ho rozobrat a pozret kontakty na antene:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RADl0PASlV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 8:30 pm Předmět: |
|
|
Funferr napsal: | Na SX1 jsem ještě asi nikdy neviděl plný signál a to ani ve městě... | jen pro info: já mám doma na své SX1 plný signál trvale (Praha, vidím na 300m vzdálenou BTS-ku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 9:35 pm Předmět: |
|
|
Na signal si nemozem stazovat, mal som signal aj tam kde ine telefony koncili. Mozno ma zle prichytenu antenu, to by chcelo rozobrat, ale najskor vediet verziu fw a pripadny upgrade, presne ako pisal duuri. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 09, 2005 9:17 am Předmět: |
|
|
RADl0PASlV napsal: | Funferr napsal: | Na SX1 jsem ještě asi nikdy neviděl plný signál a to ani ve městě... | jen pro info: já mám doma na své SX1 plný signál trvale (Praha, vidím na 300m vzdálenou BTS-ku) |
Tyjo já taky, mě se ještě nestalo, že bych měl míň než 4 (leda, že bych jel metrem ) a to ji mám taky dost daleko.......maximálně že jsem na zapadlé vesnici a tam mi ukazuje no signal, ale volat se jakž takž dá....občas.....  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|