View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hajnej kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 10:06 pm Post subject: MPM vs. CX65 |
|
|
proč mi stále MPM poslední verze píše,když chci zál. soubory že je nedostatek místa ve složce A když chci do složky zprávy tak mi to napíše "chyba v ověřování platnosti schema , chyba v souboru Q:\SDSV2",vůbec nevím co je to za soubor náký Q.Mám poslední MPM,SW50,DCA-510.dík za každou radu  |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 9:37 am Post subject: |
|
|
Chyba platnosti schematu je tradicni problem, na strankach siemensu by na nej mela byt oprava...
Ale se zálohama neporadím, mě nikdy nefungovaly.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 9:51 am Post subject: |
|
|
To jsme na tom stejně, mně taky nikdy záloha nefungovala... vždycky mi to vyhodilo tuhle stupidní chybu...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|