View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pjirka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 11:38 am Post subject: Obnova disku |
|
|
Prosím Vás, mohl by ste mi nekdo poslat (nebo dát link) originální obsah disku?? Java, animace, temeta, obrazky, ... To co se nabizi tady na siemensmanii tak to meni i skrity a to ja nechci... Diky moc pjirka@seznam.cz _________________ Alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství!!!
Siemens CX75 FW13 |
|
Back to top |
|
 |
Petr_klic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 11:41 am Post subject: Re: Obnova disku |
|
|
pjirka wrote: | Prosím Vás, mohl by ste mi nekdo poslat (nebo dát link) originální obsah disku?? Java, animace, temeta, obrazky, ... To co se nabizi tady na siemensmanii tak to meni i skrity a to ja nechci... Diky moc pjirka@seznam.cz |
Stačí si přeci FFS Init rozbalit a nahrát jen to, co potřebueš.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=503 _________________ Siemens C10, c25, Nokia 3310, 8210, Siemens cx65 |
|
Back to top |
|
 |
pjirka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 12:32 pm Post subject: |
|
|
At se snazim, jak se snazim, tak mi to nejde, nevite nahodou nekdo, kde bych to mohl stahnout??? Ja sai pamatuju, ze to nekde na netu bylo, ale fakt nevoim uz kde, prolezl jsem hafo stranek a porad nic........ _________________ Alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství!!!
Siemens CX75 FW13 |
|
Back to top |
|
 |
Petr_klic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 12:50 pm Post subject: |
|
|
pjirka wrote: | At se snazim, jak se snazim, tak mi to nejde, nevite nahodou nekdo, kde bych to mohl stahnout??? Ja sai pamatuju, ze to nekde na netu bylo, ale fakt nevoim uz kde, prolezl jsem hafo stranek a porad nic........ |
Při tom rozbalování musí být spuštěnej winswap, nevím proč, ale prostě to bez něj nejde. Pokud by ti to ani potom nešlo pošli mi něco, kam ti to mám poslat. _________________ Siemens C10, c25, Nokia 3310, 8210, Siemens cx65 |
|
Back to top |
|
 |
pjirka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 2:39 pm Post subject: |
|
|
Podle toho to dělam (umim cist), ale porad mi to nejde, zkousel sem to i u brachy na kompu a taky nic, kdyby se ti to povedlo, tak mi to prosim posli na pjirka@seznam.cz diky moc
!!! _________________ Alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství!!!
Siemens CX75 FW13 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Petr_klic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 7:30 pm Post subject: |
|
|
pjirka wrote: | Podle toho to dělam (umim cist), ale porad mi to nejde, zkousel sem to i u brachy na kompu a taky nic, kdyby se ti to povedlo, tak mi to prosim posli na pjirka@seznam.cz diky moc
!!! |
Tak už to máš v mejlu _________________ Siemens C10, c25, Nokia 3310, 8210, Siemens cx65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|