Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AiR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 10, 2005 5:56 pm Předmět: Modemy |
|
|
Dobry den, chtel jsem se optat jak je to s FW u Siemens modemu, tedy modelu MC35, MC45 a MC75 (ES75) - externi modemy a PCMCIA karty, kde se da zjistit verze FW, je mozne ho preflashovat a kde novy FW sehnat?
Diky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 10, 2005 6:12 pm Předmět: Re: Modemy |
|
|
AiR napsal: | Dobry den, chtel jsem se optat jak je to s FW u Siemens modemu, tedy modelu MC35, MC45 a MC75 (ES75) - externi modemy a PCMCIA karty, kde se da zjistit verze FW, je mozne ho preflashovat a kde novy FW sehnat?
Diky  |
No, muzes zkusit oficialni stranky siemense, i kdyz, ja si nedovedu predstavit, na co by ti byla zmena FW u modemu a jak by se provadela  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AiR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 10, 2005 6:25 pm Předmět: |
|
|
no napr. u PCMCIA SE GC85 jde flashnout FW pres Inet a zlepsuje funkcnost, napr. dokaze potom pomoci softu v PC zobrazit pritomnost EDGE
ted jsem nasel stranky pro gsm moduly
www.siemens.cz/wm a pokud se zaregistrujete do sekce Support & Download, tak jsou tam FW ke stazeni pro nektery starsi modely |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|