View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Seth začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:03 am Post subject: CX65 problem |
|
|
Zdravim, zničehonic mi začala moje cx65-ka dělat zajímavý problémy, minimálně 3x denně mám na displeji hlášku chyba karty, nejdou mi natáčet videa, když vyfotím fotku, tak to trvá 5-6 vteřin než se snímne daná scéna + 5 vteřin ukládání, složka java her se mi načítá aspoň půl minuty, a to tam mám jen Siemens3D rally, ode dneška když vejdu do menu psaní SMS tak se mi objeví hláška 'Možná chyba zprávy' a nemůžu nic napsat a když volám, tak mnohem víc než toho druhýho slyším ozvěnu svýho hlasu, pls poraďte co s tím?? (FW25, volné místo 6MB, žádný patche) |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:10 am Post subject: Re: CX65 problem |
|
|
Seth wrote: | Zdravim, zničehonic mi začala moje cx65-ka dělat zajímavý problémy, minimálně 3x denně mám na displeji hlášku chyba karty, nejdou mi natáčet videa, když vyfotím fotku, tak to trvá 5-6 vteřin než se snímne daná scéna + 5 vteřin ukládání, složka java her se mi načítá aspoň půl minuty, a to tam mám jen Siemens3D rally, ode dneška když vejdu do menu psaní SMS tak se mi objeví hláška 'Možná chyba zprávy' a nemůžu nic napsat a když volám, tak mnohem víc než toho druhýho slyším ozvěnu svýho hlasu, pls poraďte co s tím?? (FW25, volné místo 6MB, žádný patche) | Na začiatok skús prehrať fw na fw43 ale nezabudni vygenerovať kódy _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:14 am Post subject: Re: CX65 problem |
|
|
Seth wrote: | Zdravim, zničehonic mi začala moje cx65-ka dělat zajímavý problémy, minimálně 3x denně mám na displeji hlášku chyba karty, nejdou mi natáčet videa, když vyfotím fotku, tak to trvá 5-6 vteřin než se snímne daná scéna + 5 vteřin ukládání, složka java her se mi načítá aspoň půl minuty, a to tam mám jen Siemens3D rally, ode dneška když vejdu do menu psaní SMS tak se mi objeví hláška 'Možná chyba zprávy' a nemůžu nic napsat a když volám, tak mnohem víc než toho druhýho slyším ozvěnu svýho hlasu, pls poraďte co s tím?? (FW25, volné místo 6MB, žádný patche) |
Nechci strašit, ale vypadá to na podlití telefonu. Zkus ten update firmware, ale telefon bych opatrně rozebral a prohlédl uvnitř. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Seth začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 1:31 pm Post subject: |
|
|
Rozebrat a co bych tam měl hledat?? Telefon mi nikdy nespadl na zem, nikdy se nekoupal, neprošel žádným crashtestem.... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
Tak ho odnes reklamovat,alebo do servisu...ten telefon je posahany az prilis,aby to spravilo prehratie FW. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 6:31 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Tak ho odnes reklamovat,alebo do servisu...ten telefon je posahany az prilis,aby to spravilo prehratie FW. |
Postaci mu prehranie FW tak ako mne tiez to vyriesilo tieto problemy akurat som nemal nic s chybou karty ale tu mozes mat zoxidovanu .. zober si nejaku jemnejsiu gumu a opatrne s nou ocisti to medene na karte az to bude take uplne svetle a ked budes mat vonku kartu z mobilu tak v mobile zatlac zhora prstom ten pliesok co drzi simku on sa trochu ohne a SIM tam bude drzat jak skala !!!
A mne FW 25 tiez paradne blbol niet sa comu cudovat ... _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Seth začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 7:36 pm Post subject: |
|
|
Rozhodnuto zejtra jdu do servisu! Mobil se mi ani nezapne, jen pípne a konec:( |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 8:07 am Post subject: |
|
|
Seth wrote: | Rozhodnuto zejtra jdu do servisu! Mobil se mi ani nezapne, jen pípne a konec:( |
Tak na 99% to vydím na tu oxidaci (postupné umírání funkcí až do totálního konce tlf.). _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Seth začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
A jak se to může stát?! Mobil mi nikdy do vody nespadl, nikdy jsem ho neměl na dešti! |
|
Back to top |
|
 |
Pajas pisatel

Joined: 18 Jun 2004 Posts: 266 Location: nejpěknější dědina ŽELETICE
771.24 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 6:29 pm Post subject: |
|
|
Doufej že ti to vezmou.Kámoš reglamoval T630 a nechtěli mu to spravit,prej to byla oxidace..No já moc servisu nevěřím. |
|
Back to top |
|
 |
Seth začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 6:32 pm Post subject: |
|
|
Já už jsem jim to dneska dal, netvářili se moc nadšeně, hlavně, že telefon nešel zapnout:(, prý to jejich technik zkoukne a oni zhodnotí, zda to není zaviněno nevhodným používáním... |
|
Back to top |
|
 |
Seth začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:18 pm Post subject: |
|
|
Jsem šťastný mám novej mobil! NOKIA 3410, aspoň nemám pocit, že se mi to každou chvilku rozpadne nebo zasekne... V servisu se mi dostalo vyjádření, že chyba zprávy je zaviněna vadnou simkartou!!! No jinak poškození došlo neopatrným zacházením, kde při pádu došlo k poškození základní desky, jo a ještě jsem tam potkal další čtyři lidi, kteří tam šli se stejným srá*em jak já SIEMENS=MISTAKE, až si vydělám love tak půjdu do nějakýho SE nebo si nechám 3410... |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 4:44 pm Post subject: |
|
|
Seth wrote: | Jsem šťastný mám novej mobil! NOKIA 3410, aspoň nemám pocit, že se mi to každou chvilku rozpadne nebo zasekne... V servisu se mi dostalo vyjádření, že chyba zprávy je zaviněna vadnou simkartou!!! No jinak poškození došlo neopatrným zacházením, kde při pádu došlo k poškození základní desky, jo a ještě jsem tam potkal další čtyři lidi, kteří tam šli se stejným srá*em jak já SIEMENS=MISTAKE, až si vydělám love tak půjdu do nějakýho SE nebo si nechám 3410... | Nokii 3410 si nenchávej. Tu jsem měl a po půl roce mi začaly zamrzat části displeje. Byla tam část spořiče a dalo se to odstranit jen vypnutí a po roce to bylo ještě horší. Přes displej blikaly věř nebo ne modré proužky. Na displeji objevovaly černé pixely, vypadnul displej. A skoro po dvou rocích si displej dělal úplně cokoliv. A vždycky se to odtranilo jen vypnutím, spíš vyndáním baterky Tak si nech Siemistake, uděláš líp  _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|