clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - C60fw25 vypinani pri GPRS

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

C60fw25 vypinani pri GPRS

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DvD_500
kolemjdoucí

58.74 SMM
PostPosted: Wed Aug 10, 2005 7:06 pm    Post subject: C60fw25 vypinani pri GPRS Reply with quote

Mam problem se siemensem C60 fw 25 s USB datovym kabelem Koracell s nabijenim a pripojeni Eurotel GPRS Data Nonstop.
Pouzivam to jako modem a pri vyssim zatizeni mi po priblizne po hodine a pul zkolabuje. Bud dvakrat zapipa jako by se prave zapnul(a tak se i tvari)) a vymazou se vsechny udaje vznikle od posledniho zapnuti...treba prichozi volani nebo pocet prenesenych dat.
Nebo pokud treba ted v lete kdyz je venku tepleji(ale nemam ho na slunicku), tak obcas kdyz si sahnu na telefon, tak je rozehratej a na displeji mi symbol dobijeni bud preblikava nebo zmizi uplne a mam misto nej prazdne misto....vetsinou to po nejake dobe skonci tak, ze se po nejake dobe zabzuci a zhasne.
Zadny zasah do firmware jsem nedelal, jen mi jednou prodavac prehraval z fw 16 na fw 25. Telefon je rok stary a kupovany v CR, ale puvodem z nemecka, takze obsahuje balast od T-Mobile.
Chyba by mohla byt bud ve fw nebo v baterce(coz ale nepredpokladam, protoze mi to delalo od te doby, co mam Data Nonstop) a nebo jeste muze byt zrada nekde v hw.
Nesetkal jste se nekdo s necim podobnym? Dokud je to v zaruce, tak se mi v tom nechce vrtat.

marty_dream
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 10, 2005 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

jestli se ti insteluje driver "USB-to-serial-bridge" taxi omez max rychlost virtual portu na 112000 a kdyz to nepude ani tak, taxi wotevr hyperterminal, pripoj se k mobilu a sendni tyhle AT_cmds:

at
at+ipr=?
(ted se ti vypisou rychlosti)
at
at+ipr=X (x= nejvetsi rychlost z vypisu)
at&w
at+gpw

pak vypni a zapni tel...

DvD_500
kolemjdoucí

58.74 SMM
PostPosted: Wed Aug 10, 2005 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

jako bridge mam Profilic USB-to-Serial Comm Port....rychlost 112000 jsem nikde nenasel....bylo tam nejblizsi 115200 a to jsem mel nastavene, pres hyperterminal jsem to zkousel, rychlost mi napsalo nejvyssi 115200, tak jsem zadal:
Code:
at
at+ipr=115200
at&w
at+gpw

.......a vypsalo mi to neco takoveho:
Code:
at

OK
at&w

ERROR
atat

ale nejak mi uslo co konkretne by mel tento postup vyresit

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum