View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ondracek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 6:27 am Post subject: Preflesovani S45i na S45 |
|
|
Dobry den mam problem,koupil jsem S45 s rocni zarukou (v dobehu) - v telefonou vsak byl FW04 na S45i a ja ho jeste vytunil FW od p.Lukasiska - super, vse fungoovalo. Buhuzel je ale asi spatnz mikrofon,protoze nekolik lidi na duhem koci mne upozornilo ze jim cast muj hlas vypadava.S ohledem na zaruku jsem se pokusil pretavit S45i na zpet na S45 dle navodu s pouzitim Freia, V_Klay... a mobil je bez odezvy. Z puvodniho stavu mam fullflash pomoci SM45Toolsv12.exe ale ani zpetne oziveni neni mozne - pri flashovani se jak pri zapisu nebo cteni proces zastavi cca po 5-10sek s hlaskou o spatmen framu...Informace pri spojeni V_Klaye s mobilem porad vykazuje stav původniho S45i s fw4 coz asi bude problem pri reklamaci v servisu - muzete mi nekdo poradit co s touto patovou situaci? Diky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|