clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Obrazovka pri Standby mode

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Obrazovka pri Standby mode

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Awol_CZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 1:16 pm    Předmět: Obrazovka pri Standby mode Odpovědět s citátem

Ahojte vsichni,

koupil jsem si Siemens M65 Black od Satronu, bohuzel byl customizovany na t-mobile. Menu a systemove tlacitko t-zones se mi podarilo podle navodu konecne odstranit pomoci OD tools, ale ted mam jiny problem s temi volbami co se zobrazuji dole. Standartne by stisknuti joysticku melo vyvolat hlavni menu. Ja to mam na fotak a nejde mi to zmenit. Menu mam na pravem tlacitku. Take jsem si vsiml, ze kolem tech tlacitek by mel byt takovy pas, aby byli videt na pozadi, ja kolem nich bohuzel nic nemam, tak na nekterych tematech vubec nejdou precist. Preinstalovaval jsem firmware (FW50CZ), ale nic se nezmenilo. Nevedel by si nekdo rady jak to dat do standartniho stavu? diky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 1:53 pm    Předmět: Re: Obrazovka pri Standby mode Odpovědět s citátem

Awol_CZ napsal:
Ahojte vsichni,

koupil jsem si Siemens M65 Black od Satronu, bohuzel byl customizovany na t-mobile. Menu a systemove tlacitko t-zones se mi podarilo podle navodu konecne odstranit pomoci OD tools, ale ted mam jiny problem s temi volbami co se zobrazuji dole. Standartne by stisknuti joysticku melo vyvolat hlavni menu. Ja to mam na fotak a nejde mi to zmenit. Menu mam na pravem tlacitku. Take jsem si vsiml, ze kolem tech tlacitek by mel byt takovy pas, aby byli videt na pozadi, ja kolem nich bohuzel nic nemam, tak na nekterych tematech vubec nejdou precist. Preinstalovaval jsem firmware (FW50CZ), ale nic se nezmenilo. Nevedel by si nekdo rady jak to dat do standartniho stavu? diky moc

No, pokud se nepletu, na tyhle otázky jsou odpovědi ve Arrow FAQ.

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Awol_CZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 2:14 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Na jednu z tech otazek jsem skutecne odpoved nalezl ve FAQ a dokonce i ve foru, bohuzel na to, proc nemam ty spodni nazvy na nejakem tom podklade jsem nenasel. Snad si nekdo bude vedet rady. Dale jsem zjistil jeste jednu vec a nevim zda je to normalni: Na ostrem svetle je videt, jak displey blika ( jako kdyz mate monitor na PC na nizke obnovovaci frekvenci. ) V mistnosti to videt neni, je to normalni ? predem moc dekuji za odpovedi
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten pás dole "zmizel" s příchodem FW tuším 40... Osobně mi to vůbec nevadí, stejně mám patch na odstranění popisků funkčních kláves wink

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Dorobenie" pasika nie je ziadny problem. Staci mensia uprava temy pomocou SDTE.
Awol_CZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 3:47 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Tak to jsem rad, uz jsem myslel ze je to chyba v mem telefonu.
Uz mi zbyva vyresit jen problem s blikanim displaye na ostrem svetle.
Nemate takove zkusenosti?
Zkuste nastavit display na slunicko a soustredit se, u me je videt jak hrozne rychle blika, mozna mam jen citlive oko, nebo spatny display. Diky moc.
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 4:37 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Awol_CZ napsal:
Zkuste nastavit display na slunicko a soustredit se, u me je videt jak hrozne rychle blika, mozna mam jen citlive oko, nebo spatny display. Diky moc.

a nebo tik ve voku :-)

dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 5:56 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Awol_CZ napsal:

to je normalni Laughing to blikani co vidis je obnovovaci frekvence displaye Dancing

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Awol_CZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 5:55 pm    Předmět: Dalsi problemy s displayem Odpovědět s citátem

Ahoj vsichni,

tak jsem zjistil dalsi z veci, ktera by mohla pomoct pri vyreseni zahady s displayem. Kdyz se po chvili necinnosti zapne sporic ( digitalni hodiny ). tak naskoci takovy cerny pozadi. Kdyz dam mobil pod lampicku aby vse bylo dobre videt, tak jsem zjistil, ze po chvili mi po tom cernym pozadi zacnou behat takovy carky. Asi to souvisi s tou frekvenci displaye, treba mam moc malou frekvenci. Je to snad normalni? Mohl by to prosim nekdo vyzkouset na svem m65? diky moc.
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 9:03 pm    Předmět: Re: Dalsi problemy s displayem Odpovědět s citátem

Awol_CZ napsal:
Ahoj vsichni,

tak jsem zjistil dalsi z veci, ktera by mohla pomoct pri vyreseni zahady s displayem. Kdyz se po chvili necinnosti zapne sporic ( digitalni hodiny ). tak naskoci takovy cerny pozadi. Kdyz dam mobil pod lampicku aby vse bylo dobre videt, tak jsem zjistil, ze po chvili mi po tom cernym pozadi zacnou behat takovy carky. Asi to souvisi s tou frekvenci displaye, treba mam moc malou frekvenci. Je to snad normalni? Mohl by to prosim nekdo vyzkouset na svem m65? diky moc.

hele chlape ty hledas chyby kde zadny nejsou, u mobilu si zobrazovaci frekvenci nemuzes menit jak na monitoru pc (aspon ja nevim jak ) tohle dela kazdymu ale nikdo o tom nevi protoze to nepitva tak jako ty to jen optickej klam protoze nase oci sou dost nedokonalej organ a obcas vidi to co by nemeli Anxious

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: