View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pepe77 kolemjdoucí
21.62 SMM
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 8:29 am Post subject: Siemens C 65 - Prosím o radu...! |
|
|
Dobrý den!
Měl bych dotaz ohledně telefonu Siemens C65.Při zadávání telefonních čísel pod různá čísla tlačítka(2 - 9) jsem omylem nastavil pod tlačítko 8 funkci Správa přístroje a nevím jak se ted toho mám zbavit.Chtěl bych se ještě zeptat jestli nějak jde zrušit volba telefonních čísel pod různá tlačítka(prostě vrátit vše do původního stavu)Prosím Vás o radu...?Díky Všem za rady a odpovědi |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 8:44 am Post subject: Re: Siemens C 65 - Prosím o radu...! |
|
|
Pepe77 wrote: | Dobrý den!
Měl bych dotaz ohledně telefonu Siemens C65.Při zadávání telefonních čísel pod různá čísla tlačítka(2 - 9) jsem omylem nastavil pod tlačítko 8 funkci Správa přístroje a nevím jak se ted toho mám zbavit.Chtěl bych se ještě zeptat jestli nějak jde zrušit volba telefonních čísel pod různá tlačítka(prostě vrátit vše do původního stavu)Prosím Vás o radu...?Díky Všem za rady a odpovědi |
Jestli to je jako u cx65, tak zmáčkní ono číslo, v pravo kontextové tlačítko značí funkci kterou máš nastavenou, zmáčkni ho, napíše se Aktivovat ..nastavená funkce.. a na levém tlačítku je Změnit, stiskni ho a vyber jinou fuknci _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
tomaslanger rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 5:24 pm Post subject: |
|
|
jj, přesně tak... _________________ C35i -> M35i -> A60 -> CSL65 -> S65
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|