View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Venca51 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 8:40 am Post subject: Uzitecna rada m55 - wav |
|
|
Máte nějakou svou oblíbenou písničku (v mp3, wma, ...) a chtěli by jste mít na svém mobilu (m55)? Pokud ano, mám pro vás radu jak písničku převést do formátu, který podporuje m55. Našel jsem to včera na internetu a chtěl bych se s tím podělit. V jakém koliv konvertoru převeďte píseň do formátu wav. Je jedno jakou dáte kvalitu. Říkáte si, co je na tom tak SUPER? Teď to přijde. Pokud máte Windows, tak můžete pokračovat dál, pokud ne, máte smůlu a budete to muset vyřešit jinak. Takže, uživatelé Windowsů, zapněte si Záznam zvuku. (programy > příslušenství > zábava > Záznam zvuku) Dejte Soubor > Otevřít... A vyberte překonvertovanou píseň do formátu wav. Nyní klikněte na Soubor > Vlastnosti > Převést. Nastavte tohle: Formát - IMA ADPCM, Atributy - 8,000 kHz; 4 bitů; Mono...................3kb/s Pokud jste toto nastavili, zmáčkněte OK, zase OK a Soubor > Uložit. Písnička se vám uloží ve formátu který podporuje Siemens m55. Včera jsem takhle předělal Beautiful day od U2. Má 990 kb, takže mi to dalo docela práci to do toho mobilu nasoukat. Ke stažení tady ->[url]http://itercie.ic.cz/beautiful day.wav[/url] Mimochodem, přes ten Záznam zvuku si můžete nahrát i nějaké svoje hlášky (že prostě něco řeknete do mikrofonu(na počítači)) Tak se zatím mějte! Čau! |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 8:46 am Post subject: |
|
|
bezva!! fakt nevinka
ja to sice u moji MC60 pouzival od ty dioby co sem ji mel, ale tj jedno, a jde to upravit libovolnym zvukovym editorem... |
|
Back to top |
|
 |
pIFKO badatel

258.52 SMM
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 8:56 am Post subject: |
|
|
co tagle goldwave??? to ti nic nerika? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 8:58 am Post subject: |
|
|
Fajn že se podělíš o zkušenosti ale toto téma je tu velmi podrobně popsané již z loňského jara v sérii článků které začínají tímto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=127 a v mnoha diskuzích.
Zamykám _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|