Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
V7s kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 7:19 am Předmět: Transparentní pouzdro pro M75 |
|
|
Nazdarek,
schanim transparentní pouzdro Light pro Siemens M75, nevidel ho nekdo prodavat v nejakym non-eShopu ? Zkousel jsem Siemens na Andelu a mobil pohotovost, ale prej je na to jeste brzo
Pritom na netu ( http://www.bonusmobil.cz/product_info.php?products_id=1231 ) uz je, ale chtel bych videt, jak v nem ten poklad vypada
Predem dekuju za pripadnou radu, kde takove pouzdro sehnat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 8:08 am Předmět: Re: Transparentní pouzdro pro M75 |
|
|
V7s napsal: | Nazdarek,
schanim transparentní pouzdro Light pro Siemens M75, nevidel ho nekdo prodavat v nejakym non-eShopu ? Zkousel jsem Siemens na Andelu a mobil pohotovost, ale prej je na to jeste brzo
Pritom na netu ( http://www.bonusmobil.cz/product_info.php?products_id=1231 ) uz je, ale chtel bych videt, jak v nem ten poklad vypada
No, v žádným "non-eshopu" jsem ještě pouzdra na x75 (resp. C/CX75 ani M57) neviděl.
Pokud chceš vědět, jak v něm telefon vypadá, kup si ho a uvidíš, ale dle mého názoru je koupě pouzdra na outdoor telefon absolutní zvrhlost.  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
V7s kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 8:10 am Předmět: Re: Transparentní pouzdro pro M75 |
|
|
wizaard napsal: | V7s napsal: | Nazdarek,
No, v žádným "non-eshopu" jsem ještě pouzdra na x75 (resp. C/CX75 ani M57) neviděl.
Pokud chceš vědět, jak v něm telefon vypadá, kup si ho a uvidíš, ale dle mého názoru je koupě pouzdra na outdoor telefon absolutní zvrhlost.  |
Je to tak trosku divne, ale kdy ho nekdo nosi spolu s klicema na krku, dovedes si predstavit, jak po chvilce vypada displej
Nebo me napadlo to resit koupi samolepky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 8:22 am Předmět: Re: Transparentní pouzdro pro M75 |
|
|
V7s napsal: | Je to tak trosku divne, ale kdy ho nekdo nosi spolu s klicema na krku, dovedes si predstavit, jak po chvilce vypada displej
No, dovedeš si představit, jak v tom pouzdru musí ta cihla vypadat? Jak se musí hnusně lepit ty gumové okraje na to pouzdro? Fuuuj...
Samolepka je daleko lepší varianta (aspoň z mého pohledu).
Jinak - proč sis nekoupil CX75 - ta není odolná, na tu by se ti pouzdro hodilo. Takhle je to k ničemu.  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
V7s kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 8:45 am Předmět: Re: Transparentní pouzdro pro M75 |
|
|
wizaard napsal: | V7s napsal: | Je to tak trosku divne, ale kdy ho nekdo nosi spolu s klicema na krku, dovedes si predstavit, jak po chvilce vypada displej
No, dovedeš si představit, jak v tom pouzdru musí ta cihla vypadat? Jak se musí hnusně lepit ty gumové okraje na to pouzdro? Fuuuj...
Samolepka je daleko lepší varianta (aspoň z mého pohledu).
Jinak - proč sis nekoupil CX75 - ta není odolná, na tu by se ti pouzdro hodilo. Takhle je to k ničemu.  |
Se samolepkou mam jasno, snad bude stacit ta, co se lepi na PDAcka
AD CX75 - ja chtel odolny telefon, dost mi pada a jako v bavlnce s nim zrovna nezachazim. Na tohle jsem pouzival N6250, jenze ta uz nesplnuje me naroky ( BT, GPRS - kvuli Palmu )
Takze diky za radu s folii, kdyztak pastnu foto, jak to pak vypada  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|