Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
spike ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005 Příspěvky: 524 Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách Telefon: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 8:56 am Předmět: Vada klávesnice M-65???? |
|
|
Zdravím vás.
Na mobilu mi nefunguje tlačítko mezi joystickem a červ.telefonkem.
Je tam poměrně důležitý, takže se ptám co stím.
Když to zkusím máčknout, při stisku, přestane svítit podsvit klávesnice a to samé při stisku červ.telf.
Rada? Je to na reklamaci? Mám ten foun přesně rok. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:06 am Předmět: Re: Vada klávesnice M-65???? |
|
|
spike napsal: | Zdravím vás.
Na mobilu mi nefunguje tlačítko mezi joystickem a červ.telefonkem.
Je tam poměrně důležitý, takže se ptám co stím.
Když to zkusím máčknout, při stisku, přestane svítit podsvit klávesnice a to samé při stisku červ.telf.
Rada? Je to na reklamaci? Mám ten foun přesně rok. |
Nenapadá mě lepší nápad než reklamace... možná je nějaký způsob se v tom pohrabat, ale já bych byl spíš pro reklamaci. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005 Příspěvky: 524 Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách Telefon: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 11:04 am Předmět: |
|
|
Proto píšu, jestli nemá někdo tu samou zkušenost. Třeba je jen někde špatnej kontakt. Protože už jsem jednou čistil mobil zevnitř(sklo a displej), nerad bych aby mi telefon vrátili s tím, že jsem se v něm hrabal a tím pádem nemám nárok. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
a12a ostřílený diskusník

Založen: 04. 06. 2005 Příspěvky: 506 Bydliště: Studénka,(21,4km od Ostravy)
3074.50 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 11:22 am Předmět: |
|
|
spike napsal: | Proto píšu, jestli nemá někdo tu samou zkušenost. Třeba je jen někde špatnej kontakt. Protože už jsem jednou čistil mobil zevnitř(sklo a displej), nerad bych aby mi telefon vrátili s tím, že jsem se v něm hrabal a tím pádem nemám nárok. |
jestli jsi telefon vralit do puvodniho stavu, tak by ti reklamaci meli uznat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|