Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
chalmi začátečník

70.68 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 4:48 am Předmět: M65-nastavení filtru |
|
|
-Poradťe mi,jak nastavit filtr v M65 tak,aby se mi nedovolal nikdo,kromě čísel v adresáři(je rozdělený do skupin)
-Jak nastavit sms,aby se mi po odeslání automaticky ukládaly do složky"odeslané" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex Lebowski začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 8:35 am Předmět: Re: M65-nastavení filtru |
|
|
chalmi napsal: | -Poradťe mi,jak nastavit filtr v M65 tak,aby se mi nedovolal nikdo,kromě čísel v adresáři(je rozdělený do skupin)
-Jak nastavit sms,aby se mi po odeslání automaticky ukládaly do složky"odeslané" |
Nemáš manuál?
Filtr znamená, že telefon u vybraných skupin při příchozím hovoru nebude vibrovat ani zvonit, ale aby se ti nikdo nedovolal (tzn. že pro ně budeš nedostupnej), bys musel použít patch na black list - to už si tady případně nějak vyhledej...
SMS: - menu - zprávy - nast. zpráv - nast. sms - sms profily - změnit -> Uložit po odesl.
- v tom profilu máš i nastavení doručenek apod.  _________________ Dancall HP2711 -> N5110 -> Sie C35i -> Sony CMD-J5(ztracen) -> Motorola T180 -> Sie S35i(ukraden) -> Eric. T10 -> Sie MT50 -> CX65 -> S65.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

Založen: 30. 01. 2005 Příspěvky: 670 Bydliště: Praha (taková velká díra v ČR)
4261.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 9:35 am Předmět: |
|
|
Takže jim bude operátor hlásit, že sem nedostupnej? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|