View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 20, 2005 5:28 pm Post subject: Budik na M65 |
|
|
Nevideli jste nekde patch na vylepseni budiku na M65ce? Ten budik se jim teda vubec nepovedl. Dost mi vadi, ze je logicky uplne naopak vypinani zvoneni. Ted je to tak, ze jakoukoliv klavesou budik pri zvoneni vypnu a jen levym menu umoznim opakovani, pricemz logicky by to melo byt naopak, kdo ma rano hledat jedno tlacitko aby si mohl pekne prispat. Dalsi vec je ze pokud nahodou budik neuslysim tak zaspim, protoze pokud ho pri zvoneni necham dohrat melodii, tak podruhe uz nezazvoni. Zase logicky by to melo byt tak, ze je v budiku moznost zadat opakovani napr. 1-10 min. A dalsi uz jen malickost je, ze by mohlo na kazdy den jit nastavit jiny cas zvoneni. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Aug 20, 2005 5:33 pm Post subject: |
|
|
Na CX65 sa melodia pri budeni opakuje az kym budik nevypnem.
Ostatne sa riesit neda. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 7:11 pm Post subject: |
|
|
Pokud na CX65 to funguje jak ma proc to neni i na M65ce, nechce se mi verit, ze jsem jediny komu to dela problemy.. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 10:37 pm Post subject: |
|
|
EmbreOnyx wrote: | Pokud na CX65 to funguje jak ma proc to neni i na M65ce, nechce se mi verit, ze jsem jediny komu to dela problemy.. |
Skus iny firmware . Neviem aky tam mas ale daj si tam najnovsi a bude . No a musi sem napisat niekdo kto vlastni M65-ku ale ja mam CX65-ku a tam ten budik ide fakt v pohode . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 10:44 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | EmbreOnyx wrote: | Pokud na CX65 to funguje jak ma proc to neni i na M65ce, nechce se mi verit, ze jsem jediny komu to dela problemy.. |
Skus iny firmware . Neviem aky tam mas ale daj si tam najnovsi a bude . No a musi sem napisat niekdo kto vlastni M65-ku ale ja mam CX65-ku a tam ten budik ide fakt v pohode . |
m65 mam,ted nebudu v tuhle hodinu zvonit:),ale rozhodne si myslim ze to rve porad,nez to placnu. esli ne,tak tam mas chybu..a je to na tvem prijimaci _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 8:22 am Post subject: |
|
|
No, já mám taky M65 a když nechám budík dohrát, tak už znova budit nezačne. Je to proti logice. V popisu u telefonu píší, že má opakované buzení, ale já ho tam teda nemám. Taky je fakt nelogický, že se budík nevypíná pouze jedním určeným tlačítkem.  |
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 8:41 am Post subject: |
|
|
Takze zkousel jsem FW 25, 43, 50 a je to porad stejne. Jedine co se tusim objevi pokud budik nevypnu je maly cerveny vykricnik u ikony budiku dole vlevo, takze az zaspim tak se muzu ujistit ze opravdu budil :-/. Jinak nezkouseli jste nekdo nekdy napsat na nejakou helplinku primo do Siemensu? Nepredpokladam ze se tomu budou nejak usilovne venovat, ale treba budou radi za info a promtne to v dalsim FW opravi :-)). Mam zkusenost s DVD prehravacem kde opravdu z posbiranych poznatku byla spousta veci opravena v dalsim FW. |
|
Back to top |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:06 am Post subject: |
|
|
Jo jediný, kdy mi budík zvoní opakovaně je tehdy, když během zvonění budíku stlačím tlačítko "Autoopakování", nebo tak nějak se to jmenuje.
Je to přece ale postavený úplně na hlavu  |
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:12 am Post subject: |
|
|
Jo presne tak moje slova :-). Porad si ale myslim, ze aspon tohle nemuze byt problem pro sikovneho patchera vytvorit, stejne tak jako premapovani klaves na opakovani zvoneni a vypnuti (naopak nez je to ted). Co kontakt na nejakeho rusa, nemate nekdo? Aspon bych oprasil znalosti azbuky..
EDIT>Tak ted jsem nasel v sekci vlastni patche, ze ani na S65 nefunguje opakovane zvoneni pri dohrati melodie u budiku... |
|
Back to top |
|
 |
|