clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Budik na M65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Budik na M65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
EmbreOnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 20, 2005 5:28 pm    Post subject: Budik na M65 Reply with quote

Nevideli jste nekde patch na vylepseni budiku na M65ce? Ten budik se jim teda vubec nepovedl. Dost mi vadi, ze je logicky uplne naopak vypinani zvoneni. Ted je to tak, ze jakoukoliv klavesou budik pri zvoneni vypnu a jen levym menu umoznim opakovani, pricemz logicky by to melo byt naopak, kdo ma rano hledat jedno tlacitko aby si mohl pekne prispat. Dalsi vec je ze pokud nahodou budik neuslysim tak zaspim, protoze pokud ho pri zvoneni necham dohrat melodii, tak podruhe uz nezazvoni. Zase logicky by to melo byt tak, ze je v budiku moznost zadat opakovani napr. 1-10 min. A dalsi uz jen malickost je, ze by mohlo na kazdy den jit nastavit jiny cas zvoneni.
Back to top
View user's profile Send private message
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sat Aug 20, 2005 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

Na CX65 sa melodia pri budeni opakuje az kym budik nevypnem.
Ostatne sa riesit neda.

EmbreOnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 22, 2005 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud na CX65 to funguje jak ma proc to neni i na M65ce, nechce se mi verit, ze jsem jediny komu to dela problemy..
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 22, 2005 10:37 pm    Post subject: Reply with quote

EmbreOnyx wrote:
Pokud na CX65 to funguje jak ma proc to neni i na M65ce, nechce se mi verit, ze jsem jediny komu to dela problemy..

Skus iny firmware . Neviem aky tam mas ale daj si tam najnovsi a bude . No a musi sem napisat niekdo kto vlastni M65-ku ale ja mam CX65-ku a tam ten budik ide fakt v pohode .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
zdatan
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 22, 2005 10:44 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
EmbreOnyx wrote:

Skus iny firmware . Neviem aky tam mas ale daj si tam najnovsi a bude . No a musi sem napisat niekdo kto vlastni M65-ku ale ja mam CX65-ku a tam ten budik ide fakt v pohode .

m65 mam,ted nebudu v tuhle hodinu zvonit:),ale rozhodne si myslim ze to rve porad,nez to placnu. esli ne,tak tam mas chybu..a je to na tvem prijimaci

Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 8:22 am    Post subject: Reply with quote

No, já mám taky M65 a když nechám budík dohrát, tak už znova budit nezačne. Je to proti logice. Rolling Eyes V popisu u telefonu píší, že má opakované buzení, ale já ho tam teda nemám. Taky je fakt nelogický, že se budík nevypíná pouze jedním určeným tlačítkem. Think
Back to top
EmbreOnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 8:41 am    Post subject: Reply with quote

Takze zkousel jsem FW 25, 43, 50 a je to porad stejne. Jedine co se tusim objevi pokud budik nevypnu je maly cerveny vykricnik u ikony budiku dole vlevo, takze az zaspim tak se muzu ujistit ze opravdu budil :-/. Jinak nezkouseli jste nekdo nekdy napsat na nejakou helplinku primo do Siemensu? Nepredpokladam ze se tomu budou nejak usilovne venovat, ale treba budou radi za info a promtne to v dalsim FW opravi :-)). Mam zkusenost s DVD prehravacem kde opravdu z posbiranych poznatku byla spousta veci opravena v dalsim FW.
Back to top
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:06 am    Post subject: Reply with quote

Jo jediný, kdy mi budík zvoní opakovaně je tehdy, když během zvonění budíku stlačím tlačítko "Autoopakování", nebo tak nějak se to jmenuje.
Je to přece ale postavený úplně na hlavu Brick wall
Back to top
EmbreOnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:12 am    Post subject: Reply with quote

Jo presne tak moje slova :-). Porad si ale myslim, ze aspon tohle nemuze byt problem pro sikovneho patchera vytvorit, stejne tak jako premapovani klaves na opakovani zvoneni a vypnuti (naopak nez je to ted). Co kontakt na nejakeho rusa, nemate nekdo? Aspon bych oprasil znalosti azbuky..

EDIT>Tak ted jsem nasel v sekci vlastni patche, ze ani na S65 nefunguje opakovane zvoneni pri dohrati melodie u budiku...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum