View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
berkat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 12:30 pm Post subject: zmizela mi složka inboxu vlevo dole...jak ji dostanu zpět? |
|
|
Ahoj všem!
Jsem čerstvým vlastníkem S65, nutno dodat, že zatím spokojeným...včera mi z neznámých důvodů zmizela složka inboxu (v původním nastavení růžová), umístěná vlevo dole na displeji...tomuto místu teď sice můžu něco z vlastního menu přiřadit, nicméně otevřít tuto funkci mohu vždy až po potvrzení že tak chci skutečně učinit, což mě rozčiluje , ta původní růžová složka byla pouze na jeden stisk...poradí někdo, jak ji dostat zpět???
Děkuju!
díky za reakce, ale nemůžete mi blbuvzdorně popsat, jak tam složku dám zpátky? se mi tam docela líbila... 
Last edited by berkat on Tue Sep 27, 2005 1:06 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 12:52 pm Post subject: |
|
|
Místo se to 2× muselo potvrzovat tak to stačí chvilku podržet. Anebo inbox je ješte když se dá joystick doprava... _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 12:55 pm Post subject: |
|
|
ta složka inbxu se ti zobrazí jen když ti něco příde a když to pak smažež nebo nainstaluješ tak zase zmizí _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 8:56 pm Post subject: |
|
|
presne, ta ruzova ikonka se zobrazi pouze v pripade ze mas nejaky soubor v Misc\Data inbox
jinak dorucene neprectene SMS joystickem vpravo _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
zpátky jí nedostaneš jedině snad dyby sis změnil rozložení klávesnice a tím tlačítkem bys pak měl přístup na doručené a obrázek si můžeš domalovat na tapetu  _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|