View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
melod kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 5:48 pm Post subject: zmena ikoniek menu v a65-ke |
|
|
Potreboval by som sa spytat na tieto veci ohladom zmeny ikoniek:
1.Neodfajcim si telefon ked ho patchnem (je tu nejake riziko?)
2.Bude sa mi dat pouzit ODT ked mam USB kabel emulovany ako port COM4 ?Lebo som pocul ze funguje iba s portmi COM1-2
3.Budu mi tie temy dobre fungovat?Lebo ked sa na nich pozeram vyzeraju ako na radu CX tz. ikonku fotaku maju v druhom riadku uplne vlavo a ja ju mam v druhom riadku uplne napravo... _________________ Siemens je najlepsi |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 6:31 pm Post subject: Re: zmena ikoniek menu v a65-ke |
|
|
melod wrote: | Potreboval by som sa spytat na tieto veci ohladom zmeny ikoniek:
2.Bude sa mi dat pouzit ODT ked mam USB kabel emulovany ako port COM4 ?Lebo som pocul ze funguje iba s portmi COM1-2
3.Budu mi tie temy dobre fungovat?Lebo ked sa na nich pozeram vyzeraju ako na radu CX tz. ikonku fotaku maju v druhom riadku uplne vlavo a ja ju mam v druhom riadku uplne napravo... |
tady mas jeden navod od hanniho jak na to
http://www.benqmania.cz/content.php?id=397
v tom navodu sou ikony na cx65
poradne si to precti pokud sem dobre pochopil mas A65 a nevim nejsem si jistej jestli to pude
Ackova rada byla vzdy nejak okuchana
odpovedi:
1. pokud si vse dobre prectes tak by to melo dopadnout dobre ale riziko tu je vzdy
2. ja bych spis pouzil plugin do totalcomandera nebo Vnavigator ty umeji taky otevrit disky ja mam usb kabel simulovanej na com3
3. to ti nepovim sam nevim mam cx65 jedine si projdi forum nebo nejaky navody  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Last edited by dubas_ on Sun Aug 21, 2005 6:39 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 6:37 pm Post subject: Re: zmena ikoniek menu v a65-ke |
|
|
melod wrote: | Potreboval by som sa spytat na tieto veci ohladom zmeny ikoniek:
3.Budu mi tie temy dobre fungovat?Lebo ked sa na nich pozeram vyzeraju ako na radu CX tz. ikonku fotaku maju v druhom riadku uplne vlavo a ja ju mam v druhom riadku uplne napravo... |
Nejdriv : Mas nejaky upraveny (operatorem) telefon. Nejdriv bych odstranil reklamy,vse potrebne, i clanek je na SM.
ad 1) ano, riziko tu je. Navic ztracis zaruku
ad 2) ano, bude. COM1 a 2 jsou vetsinou seriove porty na desce, takze ledaze by jsi mel DCA-500
ad 3) Nenapsal si co mas za telefon, pokud mas C/CT/SL65 tak je pro ne specialni sekce s tematy. Ty jsi asi ale nemluvil o tematech, ale o ikonach. Ty ti budou fungovat, jenom se ti zmeni jejich poradi... _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|