View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 10:52 am Post subject: Nefunguje mi vyhledavani pres Bluetoth na S65 |
|
|
Mel jsem donedavna fm 43 na sve S65 a zniceho nic, mi prestalo fungovat vyhledavani zarizeni pres bluetoth. Kdyz to dam, telefon nic nedela, je zamrzly na menu vyhledavani, musim pouzit cervene tlacitko k vraceni se zpet. Jinak bluetoth mi normalne funguje, jen mi nejdou vyhledat novy lidi(telefony, PC, audio). Myslel jsem, ze pomuze prehrani fm, ale ted mam na S65 fm 50 a je to porad stejny.
Nevite nekdo jak na to? Dik za odpovedi |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 12:19 pm Post subject: |
|
|
Mozna to bude hw chyba, S65 nemam, vic ti poradit nemuzu.... _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:57 pm Post subject: Re: Nefunguje mi vyhledavani pres Bluetoth na S65 |
|
|
drtiKOM wrote: | Mel jsem donedavna fm 43 na sve S65 a zniceho nic, mi prestalo fungovat vyhledavani zarizeni pres bluetoth. Kdyz to dam, telefon nic nedela, je zamrzly na menu vyhledavani, musim pouzit cervene tlacitko k vraceni se zpet. Jinak bluetoth mi normalne funguje, jen mi nejdou vyhledat novy lidi(telefony, PC, audio). Myslel jsem, ze pomuze prehrani fm, ale ted mam na S65 fm 50 a je to porad stejny.
Nevite nekdo jak na to? Dik za odpovedi | Nehrabal ses v něčem víc než FW????? _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 6:45 pm Post subject: |
|
|
To nebude HW chyba, přehraj FF... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | To nebude HW chyba, přehraj FF... |
vzdyt pisu, ze jsem mel fw 43 a nyni mam 50 a opet to nefunguje. Nic jinyho nez prehrani fw a nahrani par patchu jsem nedelal! |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:56 am Post subject: |
|
|
drtiKOM wrote: | Lewa wrote: | To nebude HW chyba, přehraj FF... |
vzdyt pisu, ze jsem mel fw 43 a nyni mam 50 a opet to nefunguje. Nic jinyho nez prehrani fw a nahrani par patchu jsem nedelal! |
a čo takto WinSwup ?
a aké patche si dával ? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:02 am Post subject: |
|
|
drtiKOM wrote: | Lewa wrote: | To nebude HW chyba, přehraj FF... |
a čo takto WinSwup ?
a aké patche si dával ? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:02 am Post subject: |
|
|
ginzo wrote: | drtiKOM wrote: | Lewa wrote: | To nebude HW chyba, přehraj FF... |
a čo takto WinSwup ?
a aké patche si dával ? |
winSwup nevim co je, takze jsem nepouzival a patche by na to nemeli mit vliv, protoze pokud vim, tak po prehrani fw se vsechny patche zrusi.... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|