View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:35 am Post subject: FW-Winswup-Zatuhnuti PC |
|
|
Mohl by mi nekdo poradit-chci nahrat FW47 Winswup,ale jak mile odklepnu tlacitko serial confi /PC/mi zatuhne a nepomuze nez tvrdy restart,da se nejak to nastavit,nebo jak udelat abych to mohl spustit a nahrat,nerad te mi abych si nahral FW50 original-ja chci jen skusit zda by nepomohlo u S65 vyresit samovolne vypinani u tohoto Winswup FW,to jsem zatim neskousel,diky za rady. |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:39 am Post subject: |
|
|
taky mi to delalo... neprisel sem na to co s tim je ... mozna kabel... nebo utok zvenci??? (mobil)  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 11:51 am Post subject: |
|
|
Jaké používáte Windows? Na XP a Linux šlape WinSwup v pohodě... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 12:02 pm Post subject: |
|
|
Pouzivam XP professional servis pack 2,asi pred 4mi mesici sem delal kamaradovi Winswup FW25 na CX65 a slo mi to dobre hned na poprvi a mne ted na S65 mi to vytuhne. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 12:20 pm Post subject: |
|
|
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362
Quote: | Pokud se vám sekne PC, přečtěte si tuto diskuzi, příspěvky od jenda.69 |
jenda.69 wrote: | Já jsem si něco přepnul v registrech (com port jsem tam nastavil na 4 - jinak mam kabel na 5) a pak jsem to spustil. zaškrtal ty skipy a dal jsem start (normálně se mi to zaseklo) ale teď mi to nic nedělalo (myslim že se pozadí změnilo na zelený) tak jsem kliknul znova na start a šup skipy už nebyly zaškrtlý a telefon se vypl a za asi 20 minut jsem to měl..
jinak v těch registrech:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Siemens\WinSwup32SGold\UpDateNr_0
ComPort se to mění
------------------------------------------------------------------------------------
Jan0 napsal:
Jak v registrech?
------------------------------------------------------------------------------------
Start -> spustit -> regedit
tam si najdi to co jsem psal
edit: ale nic nezaručuju. mě se to nějakým zázrakem povedlo. předtim mi to vždy zaseklo počítač (dokonce když jsem dával serial config) a pomohlo mi tohle
|
_________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|