Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OZracing začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 24, 2005 12:05 pm Předmět: Prosím pomoc nevím si rady z patchem na ikony do FW na SX-1 |
|
|
kTERÁ DOBRÁ DUŠE MI NAPATCHUJE fw NA sx-1 SOUBOREM S MNOU VYBRANÝMI IKONAMI?POMOZTE PLS NEVIM SI RADY S TEMATAMA A GRAFICKYMI PATCHI IKDYZ JSEM CETL FORA.kDYBY JSTE CHTĚLI POMOCT POSLU VAM MUJ fw 15CZ A SOUBOR S IKONAMA KTERE TAM CHCI.PŘEDEM DĚKUJI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 24, 2005 12:30 pm Předmět: Re: Prosím pomoc nevím si rady z patchem na ikony do FW na S |
|
|
OZracing napsal: | kTERÁ DOBRÁ DUŠE MI NAPATCHUJE fw NA sx-1 SOUBOREM S MNOU VYBRANÝMI IKONAMI?POMOZTE PLS NEVIM SI RADY S TEMATAMA A GRAFICKYMI PATCHI IKDYZ JSEM CETL FORA.kDYBY JSTE CHTĚLI POMOCT POSLU VAM MUJ fw 15CZ A SOUBOR S IKONAMA KTERE TAM CHCI.PŘEDEM DĚKUJI |
hehe.. tedka sem si precetl tu tvoji SZ Hele, kolika lidem si to proboha posilal ?
Vis co.. fakt to neni tak tezky.. zkus si treba precist FAQ Nebo neco na SF nebo SM o graf. patchich
Ja taky patchuju mob. asi jenom 2 tydny ..mozna 3 a uplne v poho kdyz neco nevim..tak se zeptat.
Uvidis,ze to zvladnes sam ;] zkus napr. patche ve formatu SXP - je to srozumitelnejsi a aplikuj si je na FW (muzes stahout treba ze SMO nebo odjinud)..no a tedka uz jen nahrazujes soubory na mmc
(ty patche vewtsinou presovaji cestu k souborum jako avkon.mbm atd.. na E:\ z Z:\.no a pak staci jenom kopirovat a kopirovat .. _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|