View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
flom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 7:59 am Post subject: Update FW43 jinak než přes kabel |
|
|
Hallo!!!
Mám firmware 25 a z pochopitelných důvodů chci provést změnu. Mám již staženou 43, ale nemám datový kabel a také se mi ho rozhodně kupovat nechce Když jsem chtěl program spustit a FW nainsalovat, neměl jsem nárok. Buď COM1 nebo COM2 ohlásil mi nemilosrdně program. To samé se mi stalo u programu SimO- teď si přesně nevybavím jméno . Neměli by naši programátoři nějakou utilitku, na instalaci FW přes IrDA??? Nebo by myslíte stačilo zajít k DEALEROVI Siemensu a ten by provedl bezplatnou instalaci do mobilu??? Nemůže přeci očeká vat, že když jsem od něj za veliké peníze koupil autorizovanou kopii(ačkoli já ji nekoupil, ale on to neví ),že budu kupovat i datovýá kabel.
Poraďte!!!  |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 8:03 am Post subject: |
|
|
OMG to už se tu řešilo hafo mockrát. Zajdi si ke kamarádovi nebo k někomu. Klidně do servisu. Pokud máš záruku měli by ti ho tam nahrát bezplatně. _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 8:03 am Post subject: |
|
|
Přes Irda to nejde,aby fungovalo irda tak musi byt telefon zapnuty a pri updatovani FW je telefon vypnuty,takze nic,ale u dealera by ti to meli nahrat. _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
flom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 8:04 am Post subject: Díky |
|
|
Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 8:13 am Post subject: |
|
|
To zkus.Nevim ale jestli ti to udelaji zadara.Ja bych to zanesl tam kde si to koupil.Tam ti to musi udelat,je to jejich povinost.My-C60 _________________
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 8:55 am Post subject: Re: Díky |
|
|
flom wrote: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
Velmi se omlouvám za OT, ale prostě si nemůžu pomoct...
Hele, ale bacha na to! Není dealer jako dealer! Abys mu nevrazil mobil, on ho nezhodnotil a nevrazil ti on pro změnu (v lepším případě) nějakej bílej prášek nebo (v horším případě) kudlu do břicha...
Jinak, servis by ti měl nahrát nový FW zdarma na záruku, pokud vím, protože přece nemůžou nabízet produkt, který je každý jinak funkční, což je jednoznačně prokazatelné, protože u nových FW je dost změn a vylepšení. Ale to je jenom můj názor... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 9:05 am Post subject: Re: Díky |
|
|
wizaard wrote: | flom wrote: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
Hele, ale bacha na to! Není dealer jako dealer! Abys mu nevrazil mobil, on ho nezhodnotil a nevrazil ti on pro změnu (v lepším případě) nějakej bílej prášek nebo (v horším případě) kudlu do břicha...
Jinak, servis by ti měl nahrát nový FW zdarma na záruku, pokud vím, protože přece nemůžou nabízet produkt, který je každý jinak funkční, což je jednoznačně prokazatelné, protože u nových FW je dost změn a vylepšení. Ale to je jenom můj názor... |
|
 |
flom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 2:49 pm Post subject: Re: Díky |
|
|
My-C60 wrote: | wizaard wrote: | flom wrote: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
Jinak, servis by ti měl nahrát nový FW zdarma na záruku, pokud vím, protože přece nemůžou nabízet produkt, který je každý jinak funkční, což je jednoznačně prokazatelné, protože u nových FW je dost změn a vylepšení. Ale to je jenom můj názor... |
 | No já mám SIEMENS z časopisu yop(to je o mobilech), takže asi pudu do servisu.
Za DEALEREM radši ne(nechci přece tu kudlu v břiše!!!) 8) 8) =P~ =P~  |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 3:34 pm Post subject: Re: Díky |
|
|
flom wrote: | My-C60 wrote: | wizaard wrote: | flom wrote: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
 | No já mám SIEMENS z časopisu yop(to je o mobilech), takže asi pudu do servisu.
V yope sa mi zdajú dosť prehnané ceny. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 8:52 pm Post subject: Re: Díky |
|
|
Palio wrote: | flom wrote: | My-C60 wrote: | wizaard wrote: | flom wrote: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
V yope sa mi zdajú dosť prehnané ceny. |
V Yopu pišou same kraviny.Ja jsem se tam docetl ze SE T230 ma FM radio a MP3 prehravac Mno,mobil bych si tam ani nahodou nekoupil  _________________
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 4:11 pm Post subject: Re: Díky |
|
|
My-C60 wrote: | Palio wrote: | flom wrote: | My-C60 wrote: | wizaard wrote: | flom wrote: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
V yope sa mi zdajú dosť prehnané ceny. |
V Yopu pišou same kraviny.Ja jsem se tam docetl ze SE T230 ma FM radio a MP3 prehravac Mno,mobil bych si tam ani nahodou nekoupil  |
V recenzií na C75 tam bolo že má display 132x160.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|