View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
l-engine kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 11:36 pm Post subject: S65-koupit či nekoupit? Problémy? |
|
|
Jak tak čtu, tak všichni s ní mají nějaký problém.
Je to jen výcuc toho nejhoršího nebo blbnou opravdu všechny. Sekání foťáku, displeje, vypínání se. Jak moc je náchylný na poškrábání. Mají problémy pouze ti, kteří telefon neustále upravují, či všichni?
Co ještě mi bude znepříjemňovat život.
Prý vrže a hýbe se zadní kryt? Je to snesitelné?
Moc děkuji za odpovědi!
PS: můj stávající mobil je MT50 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 12:19 am Post subject: Re: S65-koupit či nekoupit? Problémy? |
|
|
l-engine wrote: | Jak tak čtu, tak všichni s ní mají nějaký problém.
Je to jen výcuc toho nejhoršího nebo blbnou opravdu všechny. Sekání foťáku, displeje, vypínání se. Jak moc je náchylný na poškrábání. Mají problémy pouze ti, kteří telefon neustále upravují, či všichni?
Moc děkuji za odpovědi!
Mám S65 od 10/2004. Je to zatím nejrychlejší mobil, který jsem měl v ruce. Pokud nebudeš řešit takový věci jako "opravný" patche (mám tam vždy pro danou verzi snad všechny dostupný - mám rád legraci) tak budeš v pohodě. Občas se totiž stane, že někdo něco vymyslí, Ty si to dáš do mobilu a ono to ovlivní úplně jinou funkci a nedej bože, abys něco vymyslel sám to je pak teprv maso.
S65 mi asi dvecetosmkrát spadla z výšky 1,75m metrů na beton (bez oddělení se od baterky a jejího krytu) a zatím pořád funguje. Kryt displeje je bez jakéhokoliv škrábance - tady myslím je jeho silná stránka (přestože na něm, tedy myslím na krytu displeje, nenosím žádnou šprcku), ale je náchylný k zapatlání od potícího se ucha.
Foťák se mi neseká, ale je třeba ho často vyčistit od bahna a zaschlého cementu - přes něj jsou fotky přece jenom trochu zrnitější.
Jedině kdy mi telefon zamrzal bylo v javě, když jsem tam dal první verzi patche s .ini souborem na změnu klávesnice pro 50soft - to se vyřešilo.
Vrzaní zadního krytu? Přes veškeré pády si myslím, že to není tak nejhorší (jako třeba CX65). Vrzání tam samozřejmě je a podle mě i musí být a to z důvodu, že kryt je z umělé hmoty. Když píšu SMS tak "protitlačím" na prostředek zadního krytu a ten si prostě občas vrznout musí. Kdyby byl z nějakého kovu byla by to jiná káva, ale to by se dneska nedal sehnat do pěti táců.
Jó a na závěr dle mého názoru skutečně nejhorší mobil od siemensu na ovládání byl, je a zřejmě i zůstane MT50. Já jsem přecházel na S65 z S55 (S55 už nikdy) a musím říct, že budeš spokojený i když v současnosti....no nevím tak před půl rokem možná... _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:06 am Post subject: |
|
|
ja mam s65 od unora a jsem s ni naprosto spokojen. presel jsem z m55 a to je jina.
problemy s nim nemam, opravdu jde o to jak moc patchujes. ja napriklad mam pouze par patchu (jako handsfree bez potvrzeni, otevreni disku, zmena fontu,...) zadny extremy typu supernet supernet jsem zkousel na m55 a tam mi to nejak blblo, na esku jsem to jeste nezkousel ale planuju
co se tyce krytu tak vrze, ale neni to nejhorsi. ja doporucuji koupit a nebo pockat na nejakou tu x75  _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator |
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 8:24 am Post subject: |
|
|
Rozhodně doporučuji koupit ;-) I přes veškeré pády, a že jich bylo hodně jsem nezaznamenal žádné poškození. Telefon mám od 8/2004, a počítám že ještě hodně dlouho měnit nebudu. V současné době jsem absolutně spokojený, jelikož jsem za pomoci patche odstranil poslední věc, která mi vadila, a to čeština v mailech (díky Bonfaire). Takže závěrem, když si S65 trochu poupravíš, tak budeš jistě spokojen jako ostatní uživatelé tohoto skvělého telefonu  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:55 am Post subject: |
|
|
ja som mal S55 a potom C65 ked som prešiel na S65 absolutna spokojnosť
nič mi nemrzne,foťák neseká,java je akurát,ak si doinštaluješ aplikácie,už máš z neho skoro smartphone
jediné čo mi nešlo bol patch TechFonty a okrem toho všetko (asi mám dobrý kus )
len jedna rada ak ho pôjdeš kupovať:
Pozri sa dobre v krabici či tam máš všetko-hlavne pam.kartu a CD  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
muco badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 1:37 pm Post subject: |
|
|
To ja mam s65ku mesic a stve me obcasne zaseknuti... hlavne kdyz pri jave omylem stisknu tlacitko pro wap... pak je nejlepsi ho vypnout a zapnout...
Ohledne vrzani... Je to nejlepsi mobil kterej sem kdy mel takze obcasne vrznuti nemuze byt za zle...
A poskrabat se mi ho nepovedlo ani kdyz sem na zkousku prejel po sklicku nuzkama abych zjistil co vydrzi... skrabance na nem nejsou videt kdyz se nejaky mensi povede ale ty otisky prstu a ucha me docela stvou... chtelo by to neco jako hadrik u T610
Celkove je to hyper mobil a hafo moc dlouho nebudu chtit jinej  |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:38 pm Post subject: |
|
|
Môjho kamoša tiež štvala S65 a potom som mu tam nahodil FW43CZ a odvtedy sa nesťažuje. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
Mi mame v rodine dve S65,moje maka super,az na sekave prehravani videa,ale jinak Bomba a manzelky S65 video prehrava bez sekani,ale jinak se ruzne vypina/1x za dva dny,nebo 1x za tyden-ruzne-tak ze zalezi asi na jaky kousek trefis. |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
davexxxx wrote: | ty otisky prstu a ucha me docela stvou... chtelo by to neco jako hadrik u T610 |
no to je dobrá hanrička z okuliarov-ľahko ho vyleštíš  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
l-engine kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 9:09 am Post subject: Re: S65-koupit či nekoupit? Problémy? |
|
|
jirkab wrote: | l-engine wrote: | Jak tak čtu, tak všichni s ní mají nějaký problém.
Moc děkuji za odpovědi!
Mám S65 od 10/2004. Je to zatím nejrychlejší mobil, který jsem měl v ruce. Pokud nebudeš řešit takový věci jako "opravný" patche (mám tam vždy pro danou verzi snad všechny dostupný - mám rád legraci) tak budeš v pohodě. Občas se totiž stane, že někdo něco vymyslí, Ty si to dáš do mobilu a ono to ovlivní úplně jinou funkci a nedej bože, abys něco vymyslel sám to je pak teprv maso.
S65 mi asi dvecetosmkrát spadla z výšky 1,75m metrů na beton (bez oddělení se od baterky a jejího krytu) a zatím pořád funguje. Kryt displeje je bez jakéhokoliv škrábance - tady myslím je jeho silná stránka (přestože na něm, tedy myslím na krytu displeje, nenosím žádnou šprcku), ale je náchylný k zapatlání od potícího se ucha.
Foťák se mi neseká, ale je třeba ho často vyčistit od bahna a zaschlého cementu - přes něj jsou fotky přece jenom trochu zrnitější.
Jedině kdy mi telefon zamrzal bylo v javě, když jsem tam dal první verzi patche s .ini souborem na změnu klávesnice pro 50soft - to se vyřešilo.
Vrzaní zadního krytu? Přes veškeré pády si myslím, že to není tak nejhorší (jako třeba CX65). Vrzání tam samozřejmě je a podle mě i musí být a to z důvodu, že kryt je z umělé hmoty. Když píšu SMS tak "protitlačím" na prostředek zadního krytu a ten si prostě občas vrznout musí. Kdyby byl z nějakého kovu byla by to jiná káva, ale to by se dneska nedal sehnat do pěti táců.
Jó a na závěr dle mého názoru skutečně nejhorší mobil od siemensu na ovládání byl, je a zřejmě i zůstane MT50. Já jsem přecházel na S65 z S55 (S55 už nikdy) a musím říct, že budeš spokojený i když v současnosti....no nevím tak před půl rokem možná... |
DO pěti táců??? A kde na netu jsem nejlevnější viděl za pět a ještě k tomu u podivného prodejce (http://www.mobilkuryr.cz/
Asi si ho objednám, i když se dost bojím... |
|
Back to top |
|
 |
l-engine kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 9:18 am Post subject: |
|
|
A co výdrž baterie?  |
|
Back to top |
|
 |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 9:23 am Post subject: |
|
|
l-engine wrote: | A co výdrž baterie?  |
me drzi asi tri dny.
mam BT zapnuty porad (neviditelny), GPRS aktivni - registrovan na APN, 2x 30 minut hovor, par kratkych hovoru (radove asi tak 5), 10-20 SMS, nejaka ta komunikace pres BT
proste normalni pouzivani  _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|