clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S65-koupit či nekoupit? Problémy?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S65-koupit či nekoupit? Problémy?

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
l-engine
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 22, 2005 11:36 pm    Post subject: S65-koupit či nekoupit? Problémy? Reply with quote

Jak tak čtu, tak všichni s ní mají nějaký problém.
Je to jen výcuc toho nejhoršího nebo blbnou opravdu všechny. Sekání foťáku, displeje, vypínání se. Jak moc je náchylný na poškrábání. Mají problémy pouze ti, kteří telefon neustále upravují, či všichni?

Co ještě mi bude znepříjemňovat život.
Prý vrže a hýbe se zadní kryt? Je to snesitelné?

Moc děkuji za odpovědi! Very Happy

PS: můj stávající mobil je MT50
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 12:19 am    Post subject: Re: S65-koupit či nekoupit? Problémy? Reply with quote

l-engine wrote:
Je to jen výcuc toho nejhoršího nebo blbnou opravdu všechny. Sekání foťáku, displeje, vypínání se. Jak moc je náchylný na poškrábání. Mají problémy pouze ti, kteří telefon neustále upravují, či všichni?

Mám S65 od 10/2004. Je to zatím nejrychlejší mobil, který jsem měl v ruce. Pokud nebudeš řešit takový věci jako "opravný" patche (mám tam vždy pro danou verzi snad všechny dostupný - mám rád legraci) tak budeš v pohodě. Občas se totiž stane, že někdo něco vymyslí, Ty si to dáš do mobilu a ono to ovlivní úplně jinou funkci a nedej bože, abys něco vymyslel sám to je pak teprv maso.
S65 mi asi dvecetosmkrát spadla z výšky 1,75m metrů na beton (bez oddělení se od baterky a jejího krytu) a zatím pořád funguje. Kryt displeje je bez jakéhokoliv škrábance - tady myslím je jeho silná stránka (přestože na něm, tedy myslím na krytu displeje, nenosím žádnou šprcku), ale je náchylný k zapatlání od potícího se ucha.

Foťák se mi neseká, ale je třeba ho často vyčistit od bahna a zaschlého cementu - přes něj jsou fotky přece jenom trochu zrnitější.

Jedině kdy mi telefon zamrzal bylo v javě, když jsem tam dal první verzi patche s .ini souborem na změnu klávesnice pro 50soft - to se vyřešilo.

Vrzaní zadního krytu? Přes veškeré pády si myslím, že to není tak nejhorší (jako třeba CX65). Vrzání tam samozřejmě je a podle mě i musí být a to z důvodu, že kryt je z umělé hmoty. Když píšu SMS tak "protitlačím" na prostředek zadního krytu a ten si prostě občas vrznout musí. Kdyby byl z nějakého kovu byla by to jiná káva, ale to by se dneska nedal sehnat do pěti táců.

Jó a na závěr dle mého názoru skutečně nejhorší mobil od siemensu na ovládání byl, je a zřejmě i zůstane MT50. Já jsem přecházel na S65 z S55 (S55 už nikdy) a musím říct, že budeš spokojený i když v současnosti....no nevím tak před půl rokem možná...

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Michi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 7:06 am    Post subject: Reply with quote

ja mam s65 od unora a jsem s ni naprosto spokojen. presel jsem z m55 a to je jina.

problemy s nim nemam, opravdu jde o to jak moc patchujes. ja napriklad mam pouze par patchu (jako handsfree bez potvrzeni, otevreni disku, zmena fontu,...) zadny extremy typu supernet Smile supernet jsem zkousel na m55 a tam mi to nejak blblo, na esku jsem to jeste nezkousel ale planuju Smile

co se tyce krytu tak vrze, ale neni to nejhorsi. ja doporucuji koupit a nebo pockat na nejakou tu x75 Wink

Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator
Back to top
View user's profile Send private message
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 8:24 am    Post subject: Reply with quote

Rozhodně doporučuji koupit ;-) I přes veškeré pády, a že jich bylo hodně jsem nezaznamenal žádné poškození. Telefon mám od 8/2004, a počítám že ještě hodně dlouho měnit nebudu. V současné době jsem absolutně spokojený, jelikož jsem za pomoci patche odstranil poslední věc, která mi vadila, a to čeština v mailech (díky Bonfaire). Takže závěrem, když si S65 trochu poupravíš, tak budeš jistě spokojen jako ostatní uživatelé tohoto skvělého telefonu Wink
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:55 am    Post subject: Reply with quote

ja som mal S55 a potom C65 ked som prešiel na S65 absolutna spokojnosť Dancing
nič mi nemrzne,foťák neseká,java je akurát,ak si doinštaluješ aplikácie,už máš z neho skoro smartphone Twisted Evil

jediné čo mi nešlo bol patch TechFonty a okrem toho všetko (asi mám dobrý kus Dancing )

len jedna rada ak ho pôjdeš kupovať:
Pozri sa dobre v krabici či tam máš všetko-hlavne pam.kartu a CD Idea

badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

Ak ti mozem poradit skus najst taku S65 co ma okolo cocky fotaku este jeden plastovy kruzok.ten robi ovela lepsie fotky. Very Happy
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=162550&highlight=#162550

D4X
(o(^^)o)
redaktor

Phone: HTC Diamond
382387.67 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

To ja mam s65ku mesic a stve me obcasne zaseknuti... hlavne kdyz pri jave omylem stisknu tlacitko pro wap... pak je nejlepsi ho vypnout a zapnout... Sad

Ohledne vrzani... Je to nejlepsi mobil kterej sem kdy mel takze obcasne vrznuti nemuze byt za zle... Razz

A poskrabat se mi ho nepovedlo ani kdyz sem na zkousku prejel po sklicku nuzkama Smile abych zjistil co vydrzi... skrabance na nem nejsou videt kdyz se nejaky mensi povede ale ty otisky prstu a ucha me docela stvou... chtelo by to neco jako hadrik u T610 Very Happy

Celkove je to hyper mobil a hafo moc dlouho nebudu chtit jinej Smile
Back to top
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Môjho kamoša tiež štvala S65 a potom som mu tam nahodil FW43CZ a odvtedy sa nesťažuje.
nostradameus
začátečník
začátečník

69.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

Mi mame v rodine dve S65,moje maka super,az na sekave prehravani videa,ale jinak Bomba a manzelky S65 video prehrava bez sekani,ale jinak se ruzne vypina/1x za dva dny,nebo 1x za tyden-ruzne-tak ze zalezi asi na jaky kousek trefis.
Back to top
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 6:48 pm    Post subject: Reply with quote

davexxxx wrote:
ty otisky prstu a ucha me docela stvou... chtelo by to neco jako hadrik u T610 Very Happy

no to je dobrá hanrička z okuliarov-ľahko ho vyleštíš Idea

kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 9:09 am    Post subject: Re: S65-koupit či nekoupit? Problémy? Reply with quote

jirkab wrote:
l-engine wrote:

Mám S65 od 10/2004. Je to zatím nejrychlejší mobil, který jsem měl v ruce. Pokud nebudeš řešit takový věci jako "opravný" patche (mám tam vždy pro danou verzi snad všechny dostupný - mám rád legraci) tak budeš v pohodě. Občas se totiž stane, že někdo něco vymyslí, Ty si to dáš do mobilu a ono to ovlivní úplně jinou funkci a nedej bože, abys něco vymyslel sám to je pak teprv maso.
S65 mi asi dvecetosmkrát spadla z výšky 1,75m metrů na beton (bez oddělení se od baterky a jejího krytu) a zatím pořád funguje. Kryt displeje je bez jakéhokoliv škrábance - tady myslím je jeho silná stránka (přestože na něm, tedy myslím na krytu displeje, nenosím žádnou šprcku), ale je náchylný k zapatlání od potícího se ucha.

Foťák se mi neseká, ale je třeba ho často vyčistit od bahna a zaschlého cementu - přes něj jsou fotky přece jenom trochu zrnitější.

Jedině kdy mi telefon zamrzal bylo v javě, když jsem tam dal první verzi patche s .ini souborem na změnu klávesnice pro 50soft - to se vyřešilo.

Vrzaní zadního krytu? Přes veškeré pády si myslím, že to není tak nejhorší (jako třeba CX65). Vrzání tam samozřejmě je a podle mě i musí být a to z důvodu, že kryt je z umělé hmoty. Když píšu SMS tak "protitlačím" na prostředek zadního krytu a ten si prostě občas vrznout musí. Kdyby byl z nějakého kovu byla by to jiná káva, ale to by se dneska nedal sehnat do pěti táců.

Jó a na závěr dle mého názoru skutečně nejhorší mobil od siemensu na ovládání byl, je a zřejmě i zůstane MT50. Já jsem přecházel na S65 z S55 (S55 už nikdy) a musím říct, že budeš spokojený i když v současnosti....no nevím tak před půl rokem možná...

DO pěti táců??? Shocked A kde na netu jsem nejlevnější viděl za pět a ještě k tomu u podivného prodejce (http://www.mobilkuryr.cz/

Asi si ho objednám, i když se dost bojím...
Back to top
l-engine
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 9:18 am    Post subject: Reply with quote

A co výdrž baterie? Think
Back to top
Michi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 9:23 am    Post subject: Reply with quote

l-engine wrote:
A co výdrž baterie? Think

me drzi asi tri dny.

mam BT zapnuty porad (neviditelny), GPRS aktivni - registrovan na APN, 2x 30 minut hovor, par kratkych hovoru (radove asi tak 5), 10-20 SMS, nejaka ta komunikace pres BT

proste normalni pouzivani

Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum