View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:17 pm Post subject: Gigaset 4010 Comfort - dovoz Francie - problémy s funkčností |
|
|
Ahoj, poraďte
dovezl jsem si 4010 z Francie, tam fungoval bez problémů.
Tady jede tak na 85 %.
Odchozí hovory a kvalita hovoru žádný problém.
Problémy jsou s příjmáním hovorů, zazvoní pouze jednou a pak už pouze bliká nápis externí hovor a obtížně se ten příchozí hovor přijímá (nereaguje na běžné zmáčknutí příslušných tlačítek - je třeba několikrát zmáčnout). Pokud se podaří hovor přijmout, tak dál už vše funguje.
Taky jsem si aktivoval funkci zobrazování volajícího čísla a nefunguje to.
Na infolince siemensu mi poradili nějaké kódy na kompletní zresetování, ale kromě vymazání všech nastavení a tel. seznamu se nic nezměnilo.
Nevíte někdo, jak na to, než to odnesu do Siemensu?
Díky. _________________ M65 fw50 + CX65 fw50 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:09 pm Post subject: Re: Gigaset 4010 Comfort - dovoz Francie - problémy s funkčn |
|
|
marho wrote: | Ahoj, poraďte
dovezl jsem si 4010 z Francie, tam fungoval bez problémů.
Tady jede tak na 85 %.
Odchozí hovory a kvalita hovoru žádný problém.
Problémy jsou s příjmáním hovorů, zazvoní pouze jednou a pak už pouze bliká nápis externí hovor a obtížně se ten příchozí hovor přijímá (nereaguje na běžné zmáčknutí příslušných tlačítek - je třeba několikrát zmáčnout). Pokud se podaří hovor přijmout, tak dál už vše funguje.
Taky jsem si aktivoval funkci zobrazování volajícího čísla a nefunguje to.
Na infolince siemensu mi poradili nějaké kódy na kompletní zresetování, ale kromě vymazání všech nastavení a tel. seznamu se nic nezměnilo.
Nevíte někdo, jak na to, než to odnesu do Siemensu?
Díky. |
Nevím jestli je to to pravé ořechové, ale problém s telefonními přístroji z různých koutů světa byl vždy problém. Nejdřív bych si zjistil, zda mají ve Francii stejné napětí na telefonní lince jako je u nás. Tam by mohl být zakopaný ten pes. Pokud jde příchozí hovor, sepne se vyzvánění a při nedostatčném napětí samozřejmě telefon bude blbnout neboť přístroj má při zvonění celkem velký odběr. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
rucka.daniel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:01 am Post subject: |
|
|
mas tam dobré baterie??????????  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|