Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 5:18 am Předmět: Vysvětlení funkce některých patchů pro S65 fw 50 |
|
|
Predem nejdrive upozornim, ze vsechny zminene patche jsem do telefonu nainstaloval bez jakychkoliv chybovych hlasek. Muzete mi nekdo vysvetlit funkci techto patchu?
496 - Čtení přichozí SMS při zablokované klávesnici ve verze 2.1 - nejak mi to stejne nedovoli pri zablokovane klavesnici precist prichozi SMS. Maka to nekomu?
403 - Odstranění bílého pozadí u ikon Native Menu, koliduje s patchem Transparentní Native Menu - nejdrive, co je Native menu? Dalsi, pri odesilani SMS se mi objevuje u cekaci animace(4 kulicky pod sebou) ramecek kolem obrazku, neni pruhledny, to same mi to dela napr. u ikony handsfree. Rekl bych tedy, ze by to mohl tento patch vyresit, neni ovsem tomu tak. Jakej patch by jste mi k tomu doporucili?
350 - Foto na celý displej při příchozím hovoru
351 - Zvěčšení foto při příchozím hovoru
352 - Odstranění pozadí pod ikonami, doplnek k patchi Foto na celý displej při příchozím hovoru - funguje nekomu nektery z techto patchu? Co presne udela? Pokud nainstaluju bud jeden nebo druhy patch na foto, prestanou se mi fotky k volajicimu uplne zobrazovat. Bez patche je vse ok.
308 - Aktivace (ICQ AIM) vnitřního WV-klienta - da se pouzivat misto klasickeho ICQ klienta, treba Jimma?
Dale mi u fw 50 schazi patch pro odstraneni 3x pipnuti pri zapnuti telefonu, nevlastnite ho nekdo? Predem dekuji za vsechny fundovane odpovedi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 7:06 am Předmět: Re: Vysvětlení funkce některých patchů pro S65 fw 50 |
|
|
496 - No to by ti mělo umožnit při zamčené klávesnici přečíst SMS, nebo ztrac.hovor provede se po stisku zel.tlačítka
403 - Nativ(nebo taky FAST) Menu je určené pro vývojáře je přístupné ze serv.menu za pomocí patche. V "nativ" menu jsou klasické anim. ikony které mají bílé pozadí patch by toto pozadí měl zprůhlednit.
S ikonou handsfree ti neporadim.
308 - Dá se použít bohužel nikdo pořádně neví jak to nastavit, a hlavně objem příchozích a odchozídat dat je neúměrně větší např. oproti "jimm"
toť vše zbytek musí zodpovědet něgdo jinej
[/b] _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 3:42 pm Předmět: |
|
|
K pipnutiam: ak nepotrebujes servisne tony, vypni ich, vypne sa aj 3xpip.
K foto na cely displej: Na CX65v50 mi funguju v pohode. Ked aplikujes patch, pravdepodobne musi to foto nastavit este raz. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 4:40 pm Předmět: |
|
|
Lb01 napsal: | K pipnutiam: ak nepotrebujes servisne tony, vypni ich, vypne sa aj 3xpip.
K foto na cely displej: Na CX65v50 mi funguju v pohode. Ked aplikujes patch, pravdepodobne musi to foto nastavit este raz. |
Nastavim ho znova, neboj - stejne to nemaka :-( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|