clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Vysvětlení funkce některých patchů pro S65 fw 50

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Vysvětlení funkce některých patchů pro S65 fw 50

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drtiKOM
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2005 5:18 am    Předmět: Vysvětlení funkce některých patchů pro S65 fw 50 Odpovědět s citátem

Predem nejdrive upozornim, ze vsechny zminene patche jsem do telefonu nainstaloval bez jakychkoliv chybovych hlasek. Muzete mi nekdo vysvetlit funkci techto patchu?

496 - Čtení přichozí SMS při zablokované klávesnici ve verze 2.1 - nejak mi to stejne nedovoli pri zablokovane klavesnici precist prichozi SMS. Maka to nekomu?

403 - Odstranění bílého pozadí u ikon Native Menu, koliduje s patchem Transparentní Native Menu - nejdrive, co je Native menu? Dalsi, pri odesilani SMS se mi objevuje u cekaci animace(4 kulicky pod sebou) ramecek kolem obrazku, neni pruhledny, to same mi to dela napr. u ikony handsfree. Rekl bych tedy, ze by to mohl tento patch vyresit, neni ovsem tomu tak. Jakej patch by jste mi k tomu doporucili?

350 - Foto na celý displej při příchozím hovoru
351 - Zvěčšení foto při příchozím hovoru
352 - Odstranění pozadí pod ikonami, doplnek k patchi Foto na celý displej při příchozím hovoru - funguje nekomu nektery z techto patchu? Co presne udela? Pokud nainstaluju bud jeden nebo druhy patch na foto, prestanou se mi fotky k volajicimu uplne zobrazovat. Bez patche je vse ok.

308 - Aktivace (ICQ AIM) vnitřního WV-klienta - da se pouzivat misto klasickeho ICQ klienta, treba Jimma?

Dale mi u fw 50 schazi patch pro odstraneni 3x pipnuti pri zapnuti telefonu, nevlastnite ho nekdo? Predem dekuji za vsechny fundovane odpovedi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pjootr
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2005 7:06 am    Předmět: Re: Vysvětlení funkce některých patchů pro S65 fw 50 Odpovědět s citátem

496 - No to by ti mělo umožnit při zamčené klávesnici přečíst SMS, nebo ztrac.hovor provede se po stisku zel.tlačítka

403 - Nativ(nebo taky FAST) Menu je určené pro vývojáře je přístupné ze serv.menu za pomocí patche. V "nativ" menu jsou klasické anim. ikony které mají bílé pozadí patch by toto pozadí měl zprůhlednit.
S ikonou handsfree ti neporadim.

308 - Dá se použít bohužel nikdo pořádně neví jak to nastavit, a hlavně objem příchozích a odchozídat dat je neúměrně větší např. oproti "jimm"

toť vše zbytek musí zodpovědet něgdo jinej
[/b]

Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2005 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K pipnutiam: ak nepotrebujes servisne tony, vypni ich, vypne sa aj 3xpip.

K foto na cely displej: Na CX65v50 mi funguju v pohode. Ked aplikujes patch, pravdepodobne musi to foto nastavit este raz.

drtiKOM
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2005 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:
K pipnutiam: ak nepotrebujes servisne tony, vypni ich, vypne sa aj 3xpip.

K foto na cely displej: Na CX65v50 mi funguju v pohode. Ked aplikujes patch, pravdepodobne musi to foto nastavit este raz.

Nastavim ho znova, neboj - stejne to nemaka :-(
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: