Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JiriusII kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 9:09 am Předmět: CX70 a reklamace - poznaji to?? |
|
|
Dobry den. Bratr ma CX70 a tydne se mu sama vypne tak 10x !!! To vypinani je nahodne. K memu dotazu. Pokud to pujde reklamovat, poznaji v servisu, ze se mu to doopravdy samovolne vypina? Aby to nebylo tak, ze si k tomu sedne technik, chvili s tim podela a kdyz se mu to pred zraky nevypne, tak tomu treba nebude verit a posle to nastvane zpatky. Ten telefon jede treba dva dny uplne v pohode a pak se treba treti den 3x vypne. Maji na to nejake programy aby to opravdu zjistili? Predem dekuji za kazdou reakci. (bojim se totiz, aby si nemysleli, ze si s tim vypinanim vymyslim). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 9:12 am Předmět: Re: CX70 a reklamace - poznaji to?? |
|
|
JiriusII napsal: | Dobry den. Bratr ma CX70 a tydne se mu sama vypne tak 10x !!! To vypinani je nahodne. K memu dotazu. Pokud to pujde reklamovat, poznaji v servisu, ze se mu to doopravdy samovolne vypina? Aby to nebylo tak, ze si k tomu sedne technik, chvili s tim podela a kdyz se mu to pred zraky nevypne, tak tomu treba nebude verit a posle to nastvane zpatky. Ten telefon jede treba dva dny uplne v pohode a pak se treba treti den 3x vypne. Maji na to nejake programy aby to opravdu zjistili? Predem dekuji za kazdou reakci. (bojim se totiz, aby si nemysleli, ze si s tim vypinanim vymyslim). |
ak natrafis na dobreho technika, bude sa snazit opravit to
ak natrafis na nejakeho typka bez stipky pochopenia a mobil sa akurat nevypne, tak ...
skus najskor nahrat novy firmware |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JiriusII kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 9:15 am Předmět: |
|
|
:o( v te CX70 je officialni 54CZ - podle meho je to ten nejnovejsi? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 9:17 am Předmět: |
|
|
JiriusII napsal: | :o( v te CX70 je officialni 54CZ - podle meho je to ten nejnovejsi? |
original je najnovsi fw54, neoficialny je uz fw56 (tiez cesky/slovensky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 10:28 am Předmět: Re: CX70 a reklamace - poznaji to?? |
|
|
JiriusII napsal: | Dobry den. Bratr ma CX70 a tydne se mu sama vypne tak 10x !!! To vypinani je nahodne. K memu dotazu. Pokud to pujde reklamovat, poznaji v servisu, ze se mu to doopravdy samovolne vypina? Aby to nebylo tak, ze si k tomu sedne technik, chvili s tim podela a kdyz se mu to pred zraky nevypne, tak tomu treba nebude verit a posle to nastvane zpatky. Ten telefon jede treba dva dny uplne v pohode a pak se treba treti den 3x vypne. Maji na to nejake programy aby to opravdu zjistili? Predem dekuji za kazdou reakci. (bojim se totiz, aby si nemysleli, ze si s tim vypinanim vymyslim). |
No, jak jsem už radil asi "iks-krát", tyhle problémy musíš doprovodit dopisem, jako jsem to udělal kdysi s mou CX65 taky - vypínala se (později už nešel ani foťák, ale to není tak důležité). Poslal jsem telefon do SPS (Siemens Phone Services) a přidal jim k tomu dopis, že přehrání FW nepomáhá, takže prosím o výměnu desky. Takový dopis je technik nucen vzít v potaz, protože na něj dá i razítko s datem a svým jménem. To je podle mě jediná šance... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 12:39 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi moje M65 takhle vypínala.
Jednou se vypla a už nešla zapnout.
Následovala reklamace - servis - výměna desky.
Od té doby v poho a žádný problém.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so srpen 27, 2005 11:36 am Předmět: |
|
|
Arny_CZ napsal: | Taky se mi moje M65 takhle vypínala.
No, to jsi měl kliku - mně vyměnili desku za ještě horší - nejdřív se vypínal a po výměně desky už ani nefotil, pak s další novou deskou už to bylo v pohodě. (Sry za OT ) _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: so srpen 27, 2005 12:20 pm Předmět: |
|
|
wizaard napsal: | Arny_CZ napsal: | Taky se mi moje M65 takhle vypínala.
No, to jsi měl kliku - mně vyměnili desku za ještě horší - nejdřív se vypínal a po výměně desky už ani nefotil, pak s další novou deskou už to bylo v pohodě. (Sry za OT ) |
Mě se takle vypínala stará MC60 a až po třetí reklamaci mi vyměnili komplet celej vnitřek i vnějšek kromě krytu a nechali tam akorát reprák... jejich počínání sem nějak necápal ale když fungoval  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Zaslal: so srpen 27, 2005 6:54 pm Předmět: |
|
|
hoď s tim o zeď a máš vystaráno....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|