clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - USB kabel a manualni nastaveni COM

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

USB kabel a manualni nastaveni COM

Reply to topic     Forum Index -> Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 4:30 pm    Post subject: USB kabel a manualni nastaveni COM Reply with quote

Neda se nějak nastavit (manualne) USB kabel na nejaky konkretni port?
Chci totiž použít Freiu a tam se mi nabizí akorá Com 1-4 a muj kabel je COM 5!

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 5:36 pm    Post subject: Re: USB kabel a manualni nastaveni COM Reply with quote

kesu wrote:
Neda se nějak nastavit (manualne) USB kabel na nejaky konkretni port?
Chci totiž použít Freiu a tam se mi nabizí akorá Com 1-4 a muj kabel je COM 5!

Ale dá Laughing Jdi-tento počítač-spravovat-com porty-tam najdeš na jakym je ten tvuj kabel-vlastnosti-změnit port-z 5 třeba na 2-O.K.-zavřít okno a je to.pro kontrolu se tam znova podivej.Určitě bude změněnej Laughing

View user's profile Send private message
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 5:47 pm    Post subject: Reply with quote

už to mám.díky
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Laachta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 11, 2005 2:47 pm    Post subject: Problemik Reply with quote

mam DCA 510 a aj velky problem. nainstaloval som driver a program MPM. ale ked pripojim moju s65 tak program vyhlasi ze ziadny mob tel neni pripojeny! skusal som vsetko ma niekto podobny problem? viete poradit? mam win XP + sp2. kabel telefon v pohode nabija, a v info telefone mam vypisany pluged : dca 510! Prosim poradte telefon s pocitacom vobec nekomunikuje a ja zacinam byt zufaly. Crying or Very sad
Back to top
Putcha
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 11, 2005 2:59 pm    Post subject: Re: Problemik Reply with quote

Laachta wrote:
mam DCA 510 a aj velky problem. nainstaloval som driver a program MPM. ale ked pripojim moju s65 tak program vyhlasi ze ziadny mob tel neni pripojeny! skusal som vsetko ma niekto podobny problem? viete poradit? mam win XP + sp2. kabel telefon v pohode nabija, a v info telefone mam vypisany pluged : dca 510! Prosim poradte telefon s pocitacom vobec nekomunikuje a ja zacinam byt zufaly. Crying or Very sad

Restartuj PC aj mobil, malo by to pomoct.

interperson
pisatel
pisatel

667.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 11, 2005 3:02 pm    Post subject: Re: Problemik Reply with quote

Laachta wrote:

Musíš chilku počkat, MPM trvá celkem dlouho než mobil najde (mě občas i 15-20 sec.)

->FW50CZ@12,71MB (28 patchu ) -> CSL65 FW50@13,76MB
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
Laachta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 11, 2005 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

Skusal som restartovat, aj cakat. bohuzial nic s toho nepomaha. Sad MPM, ani SiMoCo nevedia najst telefon. neviem si uz rady. Staci nainstalovat driver s CD prilozenom ku kablu a nejaky program na komunikaciu? Alebo treba aj zapnut nejaky prenos dat v telefone? Mimochodom kabel telefon nabija a obcas prebliknu aj kontrolky prenosu dat, ale nijak sa to neprejavuje. Brick wall Crying or Very sad
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Fri Aug 26, 2005 12:05 pm    Post subject: Reply with quote

Laachta wrote:
Skusal som restartovat, aj cakat. bohuzial nic s toho nepomaha. Sad MPM, ani SiMoCo nevedia najst telefon. neviem si uz rady. Staci nainstalovat driver s CD prilozenom ku kablu a nejaky program na komunikaciu? Alebo treba aj zapnut nejaky prenos dat v telefone? Mimochodom kabel telefon nabija a obcas prebliknu aj kontrolky prenosu dat, ale nijak sa to neprejavuje. Brick wall Crying or Very sad
musíš nainstalovat software z toho CDco bylo k tomu kabelu. kromě MPM tam je taky ještě něco jako ovladače atd.
1.připoj telefon
2. vlož CD
3. spusť průvodce přidáním hardware(start/ovládací panely/přidat hardware
4.ono si to samo najde to co je třeba z toho CD nainstalovat a nainstaluje se
5.ještě restartuj PC a mělo by to jít

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 26, 2005 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

Laachta wrote:
Skusal som restartovat, aj cakat. bohuzial nic s toho nepomaha. Sad MPM, ani SiMoCo nevedia najst telefon. neviem si uz rady. Staci nainstalovat driver s CD prilozenom ku kablu a nejaky program na komunikaciu? Alebo treba aj zapnut nejaky prenos dat v telefone? Mimochodom kabel telefon nabija ...

Jukni se do nabídky start/ovládací
panely/systém/správce hardware na com porty jestli ho vůbec máš nainstalovanej a jestli není s něčím v konfliktu.

Reply to topic     Forum Index -> Hardware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum