View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SkyLK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 8:12 pm Post subject: cx65 fw50 a česká klávesnice |
|
|
Ahoj.Potreboval bych poradit jak dostat ceskou klavesnici do verze fw50.Na siemensmanii jsem nasel soubor pro v-klay "keyboard-layout-CZ-CX65-fw50.vkl"
Ale nevim jak ho pouzit,pac mi ve v-klay chybi *.INI s rozlozenim klavesnice pro fw50.
Predem diky za radu |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 9:10 pm Post subject: Re: cx65 fw50 a česká klávesnice |
|
|
SkyLK wrote: | Ahoj.Potreboval bych poradit jak dostat ceskou klavesnici do verze fw50.Na siemensmanii jsem nasel soubor pro v-klay "keyboard-layout-CZ-CX65-fw50.vkl"
Ale nevim jak ho pouzit,pac mi ve v-klay chybi *.INI s rozlozenim klavesnice pro fw50.
Predem diky za radu |
Ty ini soubory si stahni odtud:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=433
Jsou dve verze. Sam sem udelal chybu, ze sem nahral starsi verzi, ktera zpusobovala vypinani v java aplikacich a tudiz mi nezbylo nez to resit winswupem. No proste ztrata zbytecnejch nekolika hodin
Staci do vyhledavani napsat "rozložení klávesnice" a najdes navod jak na to _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
SkyLK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 10:18 am Post subject: Re: cx65 fw50 a česká klávesnice |
|
|
XXX wrote: | SkyLK wrote: | Ahoj.Potreboval bych poradit jak dostat ceskou klavesnici do verze fw50.Na siemensmanii jsem nasel soubor pro v-klay "keyboard-layout-CZ-CX65-fw50.vkl"
Predem diky za radu |
Ty ini soubory si stahni odtud:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=433
Jsou dve verze. Sam sem udelal chybu, ze sem nahral starsi verzi, ktera zpusobovala vypinani v java aplikacich a tudiz mi nezbylo nez to resit winswupem. No proste ztrata zbytecnejch nekolika hodin
Staci do vyhledavani napsat "rozložení klávesnice" a najdes navod jak na to |
Diky moc za radu.Pic |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|