View previous topic :: View next topic |
Zazili jste uz automaticke sformatovani mobilu? |
ano |
|
24% |
[ 6 ] |
ne |
|
76% |
[ 19 ] |
nevim |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 25 |
|
Author |
Message |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:48 pm Post subject: Automaticky format telefonu |
|
|
Toto se mi stalo zhruba pred 5ti minutama.
Pripojuju pocitac k netu pomoci SX1 a BT. FW15 cz.
Spojeni casto pada a mobil obcas i chcipne (prumerne tak jednou za 2 hodiny)
To se delo i dnes, ale pred okamzikem jsem mobil okamzite pote co zase zabrucel a chcipnul klasicky zapnul a prekvapko. V horni casti naskocil prouzek a formatovalo se.
Nekdy mam pocit, ze ten mobil ma mozek a dneska asi usoudil, ze ty restarty jsou moc casty a tak se radsi sformatuje. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
mrkiller začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 11:06 am Post subject: |
|
|
To se stalo před měsícem kámošovi, celý se to začalo k****t, a pak to padlo, po zapnutí nenaběhl ani proužek, normálně se zapl a měl čistou paměť... _________________ M55 FW11CZ -> M55 FW91CZ -> SX1 FW12CZ -> SX1 FW15CZ |
|
Back to top |
|
 |
vladis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 11:45 am Post subject: |
|
|
Mě se to stalo ještě s FW05 ale s FW15CZ zatím ne. jinak pravidelně zálohuji na kartu.  _________________ C35i >> M45 >> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 11:51 am Post subject: |
|
|
Ano zažil jsem podobný problém po pořízení SX1 z druhé ruky s vyměněnou základní deskou, FW15CZ, se zárukou.
Zhruba do hodiny či dvou se telefon při zmáčknutí jakéhokoli tlačítka okolo joysticku kousnul a musel jsem vyndat baterii, Snad 20x jsem dělal reset telefonu, x krát přejrával firmware a vždy to samé. Občas při některých operacích to dokonce samoudělalo reset, tak jak dantm.
Dal jsem tedy na reklamaci, mám ho už 14 dní zpět a vše je OK. V záručním listu je nápsáno Výměna MMI. Takže by ch doporučoval servis http://www.siemensmania.cz/content.php?id=530 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:07 pm Post subject: |
|
|
vladis wrote: | Mě se to stalo ještě s FW05 ale s FW15CZ zatím ne. jinak pravidelně zálohuji na kartu.  |
Jojo přesně tak, jak už má tady Krokodýl v podpisu: ZÁLOHOVAT,ZÁLOHOVAT,ZÁLOHOVAT
už kolikrát se mi to vyplatilo ... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 7:51 pm Post subject: |
|
|
Ha tak k tomuhle se mi vybavuje jedna srandovní historka. SXko sem měl asi tejden a eště pořádně nevěděl co a jak. Potřeboval sem napsat tahák na další den do školy ale PC nikde v dosahu, inu jal sem se psát ve standartnim poznámkovníku v telefonu. Píšu a píšu a najednou šlus - foun se mi poprvý natvrdo zahryz - zkoušim mačkat všechno možný až se to restartlo a naskyt se mi pohled na prapodivnej šedivej pruh postupující pomalu ale jistě kupředu. Čučim na to jak puk a než sem se vzpamatoval foun byl v továrním nastavení. Po pár minutách strávenejch častováním světa kolem sebe nepublikovatelnejma výrazama sem se zoufale dal do psaní znova. Když sem to pak konečně o půlnoci po příjezdu domu zkopíroval do kompu abych to vytisk, kouk sem se kolik to má znaků - nekecám po ani ne tejdnu (na tu klávesnici si většina lidí zvyká pokud vim asi tak měsíc) vlastnictví SexyOne sem do ní přes klávesnici za 1 večer nadatloval 2x něco přes 1500 znaků - druhej den na písemce se mi tak klepaly ruce že mi na ty taháky málem přišli
No nic sorry za ten spisovatelskej výlev ale neni co dělat a to vedro mi pomalu leze na mozek... |
|
Back to top |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
Kdo nebude pravidelne zalohovat, tomu da SX1 za usi.
Jako me
Jsem si ted posledni tyden denne rikal... "ZAZALOHUJ ! Naposled si to delal v kvetnu" _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 9:32 pm Post subject: |
|
|
Omlouvam vam se..vim, ze to nekde na foru je..ale je to pekne zahrabany a nemuzu to najit.. pripadne se od te doby neco zmenilo...
Ja si taky obcas opakaju..zalohovat zalohovat..a az to pridje.. si zas opakuju $@@%$^&@#^*, me se snad do ****** smazaly i zalohy i kdyz byly pulroku stare...
No moje otakza je, Jake aplikace (pokud nechhci pouzivat SDS) bych mel pouzivat, at toho zalohuju co nejvic (napr. kalendar, adresar..sms..atd).
Prosil bych nekoho, kdo vi, at napise seznam app Diky Moc  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 9:53 am Post subject: Format Telefonu |
|
|
No mne se stava neco tak spatneho ze az se bojim .... blbne mi Jojstick(vecne to jede dolu), Nenabijise naplno (asi po 10min se proste vypne), a take se velmi casto restartuje ... jsem pekne vzteklej protoze budu ho muset posilat do servisu  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 10:11 am Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | No moje otakza je, Jake aplikace (pokud nechhci pouzivat SDS) bych mel pouzivat, at toho zalohuju co nejvic (napr. kalendar, adresar..sms..atd).
Prosil bych nekoho, kdo vi, at napise seznam app Diky Moc  |
Nejrychlejší záloha všeho je standardně v systému MENU-EXTRA-PAMĚŤ-Možnosti-Záložní paměť tel.
Udělá se kompletní záloha na kartu do souboru E:/Backup/Backup.arc .
Potom je možnéudělat obnovu MENU-EXTRA-PAMĚŤ-Možnosti-Obnovit z karty.
Tuto zálohu je samozřejmě možné zkopčit do PC(co kdyby). Při každé nové záloze se původní soubor přepíše.
Úspěšně používám. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:09 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: |
Nejrychlejší záloha všeho je standardně v systému MENU-EXTRA-PAMĚŤ-Možnosti-Záložní paměť tel.
Udělá se kompletní záloha na kartu do souboru E:/Backup/Backup.arc .
Potom je možnéudělat obnovu MENU-EXTRA-PAMĚŤ-Možnosti-Obnovit z karty.
Tuto zálohu je samozřejmě možné zkopčit do PC(co kdyby). Při každé nové záloze se původní soubor přepíše.
Úspěšně používám. |
Hmm..jak rikas, to bude asi kompletni zaloha...takze to vezme 3mb (spis 1mb, podle zaplneni C) a celou mmc..jenze ja mam tech 128mb napraskanych az povrch..takze by to chtelo nejak oriznout... zalohovat jen systemove veci, adresar, planovane ulohy (kalendar), poznamky..asi vse
jo btw. Diky moc Krokodyle, uz jsem to tu cetl, akorat sem na to o5 uspesne zapomnel  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:21 pm Post subject: |
|
|
Mno ja kdyz chci udelat zalohu v telefonu tak mi to napise pametova karta: chyba systemu a vubec nevim cim to je. Na karte mista dost a restart telefonu taky nepomaha a pritom jeste tak pred mesicem mi to fungovalo. Holt budu muset zalohovat do compu.
EDIT: Hmm tak jsem ted zjistil ze mi nejde zalohovat ani do compu SDS mi pise ze se nezdarilo analyzovat rozdily mezi telefonem a PC coz je pekne vite kde. Co s tim kdyz budu chtit formatovat foun tak je velkej problem jedine si cely C: nahrat do compu rucne me napada.  |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 5:47 pm Post subject: Re: Format Telefonu |
|
|
Stunts wrote: | No mne se stava neco tak spatneho ze az se bojim .... blbne mi Jojstick(vecne to jede dolu), ..... budu ho muset posilat do servisu  |
To mi povidej - ten samej problém s joyem |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 5:53 pm Post subject: |
|
|
Jinak na zálohy: