clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Špatné pixely u foťáku v M65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Špatné pixely u foťáku v M65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ziki
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 3:14 pm    Předmět: Špatné pixely u foťáku v M65 Odpovědět s citátem

Mám nového siemense M65 a našel sem při natáčení a focení se zakrytým oběktivem asi deset špatných pixelů. Většiva svítí slabě bíle, ale dva celkem dost, jeden červeně a druhý zeleně. Displayem to není, ten sem projel testovací sekvencí (*#06#) a vypadá dobře. Taky když zoomuju tak těch pixelů ubývá, tak to musí být na stopro foťákem. Je to důvod k reklamaci, nebo je to běžné u telefonových foťáků? Think Doteďka sem měl starou nokiackou "cihlu" a tak foťák a barevný display jsou pro mě novinka.... Eh?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych řekl že to je normální
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
radda
kolemjdoucí

63.10 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli uplatňujou záruku stejně jako u LCD displayu u notebooku atd, tak vadné pixely, které nepřesáhnou nějakých 95% (to číslo nevím přesně, ale je kolem 90%) se nepovažujou za vadu, ktera by opravňovala vymenu přístroje/displaye....

u PC je 5% strasně moc, ale u displaye siemense..Wink

bohužel, když to člověk nezjistí před koupí, tak pak ma asi smůlu... teď mě napadá, že jsem to taky nijak nekontroloval..Wink

záleží taky jestli jsou vadné pixely uprostřed = vadí v obraze, nebo jsou někde na kraji
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle se stalo kamosovi a poslal to na zarucni opravu, uvidim co mu z toho vyleze...
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ziki
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak teda nevim Think , tento týden bych měl si jít potvrdit záruku. zkusím to možná reklamovat, nebo se s tím naučím zít...
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ziki napsal:
tak teda nevim Think , tento týden bych měl si jít potvrdit záruku. zkusím to možná reklamovat, nebo se s tím naučím zít...

S tím samým problémem jsem se žít už naučil Rolling Eyes Mám pixely dva a jen u foťáku, při zoomování zmizí, na fotkách při jejich kvalitě ani vidět nejsou. Na můj dotaz u Siemense (Praha Smíchov) mi bylo řečeno, že pošlou telefon do servisu na 30 dní, ale že pak to stejně zřejmě neuznají. U fotografů jsem zjistil, že to je vada čipu a i u foťáků, a to i velmi kvalitních mají povolenou určitou toleranci. A přitom to u těch jejich fotek to vidět je, mnohem víc, a vadí to. Za horší bych považoval vypadlé pixely přímo na displeji.

mumlejumble
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

F.afoun napsal:
ziki napsal:

S tím samým problémem jsem se žít už naučil Rolling Eyes Mám pixely dva a jen u foťáku, při zoomování zmizí, na fotkách při jejich kvalitě ani vidět nejsou. Na můj dotaz u Siemense (Praha Smíchov) mi bylo řečeno, že pošlou telefon do servisu na 30 dní, ale že pak to stejně zřejmě neuznají. U fotografů jsem zjistil, že to je vada čipu a i u foťáků, a to i velmi kvalitních mají povolenou určitou toleranci. A přitom to u těch jejich fotek to vidět je, mnohem víc, a vadí to. Za horší bych považoval vypadlé pixely přímo na displeji.

To máš pravdu, měl jsem kdysi m65 a prodal jsem ji kvůli vypadlejm pixelům na displeji (novej se mi kupovat nechtělo), nedaly se na tom prohlížet obrázky ty červený tečky kazily celej dojem
Confused

ziki
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

F.afoun napsal:
ziki napsal:

Zkusím se stím teda smířit, to o těch vadách a tolerancích u foťáků sem netušil (vrtalo mi hlavou to, že když se dá vyrobit např. 5mpx ccd snímač u foťáku bezchybně, tak nějakých 640x480 pixelů by neměl být problém Confused ). Displej je snad Pray a vypadá tak, vpořádku...
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No počkej, pokud jdeš teprve potvrdit záruku, tak bys jim ho teoreticky mohl chtít vrátit (=zpět peníze) a pokud ho máš přes internet, tak ho můžeš od obdržení vrátit do 30 dnů bez udání důvodu.
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gecko napsal:
No počkej, pokud jdeš teprve potvrdit záruku, tak bys jim ho teoreticky mohl chtít vrátit (=zpět peníze) a pokud ho máš přes internet, tak ho můžeš od obdržení vrátit do 30 dnů bez udání důvodu.

14 dní... Shame on you

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
michu
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 07, 2005 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Otom vracení telefonu koupeného přes internet bych měl určité pochybnosti. Mám velice špatnou zkušenos s firmou MOBILKY.CZ ! Telefon jsem jim chtěl vrátit a nebyla snima žádná řeč. Jejich arogantní chování, několik telefonických hádek a stálo to jen plno peněz a telefon mi stejně mevzali zpět. Dejte si na ně pozor neřídí se zákonam!
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: st září 07, 2005 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

michu napsal:
Otom vracení telefonu koupeného přes internet bych měl určité pochybnosti. Mám velice špatnou zkušenos s firmou MOBILKY.CZ ! Telefon jsem jim chtěl vrátit a nebyla snima žádná řeč. Jejich arogantní chování, několik telefonických hádek a stálo to jen plno peněz a telefon mi stejně mevzali zpět. Dejte si na ně pozor neřídí se zákonam!

Pravě proto se vždycky nevyplatí pátrat po nejlevnějším obchodě, ale taky se zajímat o solidnost obchodu... Těch pár ušetřených korun se může někdy prodražit... wink

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: