Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
renoar (člen klubu SM) pisatel

Založen: 02. 02. 2004 Příspěvky: 296 Bydliště: ----------------> Brno-Lesná (týden) ----> Sv.Štěpán (víkend) ---->
661.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 31, 2005 9:30 am Předmět: CX75 FW12 patch na kompresi foto |
|
|
zdar chlapi,tak sem si do CX hodil FW12 a začal patchovat. S kvalitou fotek jsem spokojen,ale udělkal bych vše pro to aby byla ještě lepší.Našel jsem patch č.63 - Změna komprese JPEG obrázků na maximální (100% místo 75%)
Přímo v patchi je anglicky napsaný-Compress jpeg with maximum quality,ovšem podle toho co čtu česky, tak by vlastně měla být komprese ještě větší než je. Pokud si dobře pamatuju, komprese je vlastně zmenšení objemu dat na ůkor kvality. To by znamenalo opak.
Tak jsem nelenil a vyfotil stejné místo s patchem a bez něj. Obrázek s patchem byl menší, tmavší, možná měl trochu výraznější barvy,rozhodně nebyl horší.ale ani lepší.
Tak teď babo,raď. Máte někdo zkušenost s tímto patchem?
Přece telefon nekomprimuje fotky na 75% ?
To by se ten patch potom musel jmenovat- změna komprese JPEG na minimální (0% místo 75%).Přece nebude někdo dělat patch na horší fotky.
Nebo to všechno jen špatně chápu? :- _________________ S40,SL10,S25,M35,S35,ST55,SL45,ME45,MT50,C55,C62,S55,M65,SX1,CX75,S68 (N73) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: st srpen 31, 2005 4:30 pm Předmět: |
|
|
Uz sa to riesilo....precitaj si  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|