View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zdenek tichy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 7:06 pm Post subject: Nové FW S65 |
|
|
Mám už skoro rok S65 s původním Firmwarw, myslím, že je to 12.Nejde mi posílat fax z notebooku přes BT a mobil. Po všech nastaveních PC a zkoušení, to vypadá, že to neumí mobil. Chtěl bych zkusit nahrát novější firmware. Kdo s tím máte zkušenosti a jste z Brna a byli by jste mi ochotni nový FW do S65 nahrát ozvěte se prosím na email 708560@seznam.cz
Díky zdenek! |
|
Back to top |
|
 |
Quentin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 8:23 am Post subject: |
|
|
Takze jednoduchy navod!!!!1.Stahni si zde ze siemensmanie prislusny FW nejlepe originalni.2.pripoj mob k pocitaci pomoci kabelu,nejlepe kabelem DCA-510 a vipni dobijeni(baterka v telefonu musi byt nabita na 100%)Spust instalacni program noveho FW(proste spust FW v pocitaci ktere jsi si stahnul ze SM)Nastav si COM port ktery se ti spoji mobilem s PC,a postupuj podle pokynu v programu.a jakmile se ti zacne nahravat novy telefon tak na nej nesahej!!Chces li vedet vic tak tady na strankach si odklikni:Uvod-navody a tam jsi najdi jak nahravat FW bud originalni ci WinSwup.A resilo se to tu uz milionkrat.Jo a pokud mas telefon jeste v zaruce tak jsi zajdi do servisu ci prodejny kde jsi ho koupil a tam ti ten FW prehraji zadarmo na pockani!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|