View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
gabos začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:22 pm Post subject: Pomoc. Problem s nabijanim a fungovanim atd.... |
|
|
No. Mal som problem s nabijanim, tak som preflashoval z 12 na 15 cz. nepomohlo. Dal som ho do servisu. Zaplatil som 100 SK iba za to, ze mi povedali ze oni mi nepomozu, MOZNO je to v procesore, mozno ne, ale to znamena vymenit celu dosku taze hodnota telefonu.........CO MAM ROBIT ?
Inac napisem vam spravanie:
No ujo mi plne nabil baterku a zaposl som phone. Ukazal plne nabitu baterku, fungoval tak 1 hod a potom som prijal hovor, volal som a po hovore sa vypol. Zapol som ho a ukazoval prazdnu baterku. Tak som ho dal nabit a samozrejme sa tak 10 min nabijal a vypol sa (ako pri vypnutom stave prestal ukazovat ze sa nabija). Baterka je ale O.K. Otcov kolega si ju pozical a jeho SX1 sla uplne v poho.....
CO MAM ROBIT ?
Nasi ma asi zabiju, dali zan 6000 SK (bazar) pan co ho predaval upozornil mojho otca ze dlho stal v bazare taze sa moze spravat cudne ale moj otec ho ajtak kupil...... _________________ Ericsson T28s (dedictvo po dedovi) -> Siemens A50 -> Siemens SX1 , 256 MB RS-MMC -> Siemens CX75, 256 RS - MMC, headset -> SE W710i komplet... -> Nokia 6120 classic |
|
Back to top |
|
 |
gabos začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:05 pm Post subject: ozvite sa |
|
|
Prosim poradte.... Neviem co mam robit _________________ Ericsson T28s (dedictvo po dedovi) -> Siemens A50 -> Siemens SX1 , 256 MB RS-MMC -> Siemens CX75, 256 RS - MMC, headset -> SE W710i komplet... -> Nokia 6120 classic |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:23 pm Post subject: |
|
|
No nepanikar, zacni tim ze zkus jinou nabijecku.
Pokud nepomuze, vyndej baterii, zkontroluj a ocisti kontakty v telefonu.
Pokud nepomuze zazalohuj vse z telefonu, pouzij trojhmat a hned po nem znovu nahraj FW.
Pokud nepomuze, rozeber telefon, vycisti ho a zkontroluj pevnost pripajeni kontaktu k baterii a konektoru k nabijecce. Vizuelne take ostatni soucastky.
Pokud naleznes nejake nesrovnalosti uvnitr dej nam vedet.
Pokud nic z toho nepomuze, di je nakopat do toho bazaru a pomalu zacni panikarit
EDIT: jo a delej to bez karty MMC _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
hele proc ti nauctovali 100sk za to ,ze ti nepomohli nevim jaky sou u vas na slovensku zakony ,ale kdyz ti neopravi telefon pac nevi co s tim tak by si nemeli nic uctovat ...proste to sou lamy co to nezvladly ...nemeli pravo po tobe chtit 100sk ...kdyz ti vubec nepomohli. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 9:20 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | hele proc ti nauctovali 100sk za to ,ze ti nepomohli nevim jaky sou u vas na slovensku zakony ,ale kdyz ti neopravi telefon pac nevi co s tim tak by si nemeli nic uctovat ...proste to sou lamy co to nezvladly ...nemeli pravo po tobe chtit 100sk ...kdyz ti vubec nepomohli. |
V cechach si za to uctujou taky, jen ze ti treba reknou ze to nejde opravit a uz solis Myslim tim prazsky servis
Gabos: Tak co pomohlo? _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|