View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
frana (člen klubu SM) začátečník

91.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:33 pm Post subject: hlasovy zapis jako zvoneni |
|
|
je nejaky zpusob, jak nastavit (treba pomoci nejakeho patche, normalne to samozrejme nelze) nastavit hlasovi zapis jako vyzvaneni?
nahral sem si do mobajlu pisnicku (waw prevedenej z mp3) prave jako hlasovej zapis a nezni to spatne, takze bych to rad nako vyuzil  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

91.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
heeeeeeeeej no mrte husty, jde to nastavit normalne jako cokoliv (volani, sms, budik,...) nevim jestli pres menu/organizér/hlas.zápis, ale pres menu/explorer/voice memo mi to jde a fakt husty!!!
sice ke blby ze se tam vejde jenom jedna pisnicka (cca 2,5 min, puv v mp3), ale je to perfektní (neni to žádná hifina, ale v porovnaní s tim asi 8hlasym nebo jakym vyzvánením jaký tam je normálně je to absolutní bomba!!!)
A SIEMENS TO ZASE VYHRÁL ...béééé  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

91.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 3:09 pm Post subject: |
|
|
Jo ale tak mě napadá, jak zařídit, abxch mohl přehrávat WAVy i na druhym disku... normálně to nejde protože když chci otevřít složku hlasový zápis, napíše mi to nelze vytvořit složku  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|