View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dann kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 26, 2004 8:45 pm Post subject: SX1 při instalaci FW píše máš novější sw |
|
|
Jsem z toho jelen.Při instalaci firmware12 do sx1 mi to napsalo,že mám novější SW koukl jsem se do telefonu a mám tam SW 12.2_06.Má smysl nahrávat do telefonu zmíněný Firmware12 ?Děkuji za odpovědi. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 8:44 am Post subject: Re: SX1 při instalaci FW píše máš novější sw |
|
|
dann wrote: | Jsem z toho jelen.Při instalaci firmware12 do sx1 mi to napsalo,že mám novější SW koukl jsem se do telefonu a mám tam SW 12.2_06.Má smysl nahrávat do telefonu zmíněný Firmware12 ?Děkuji za odpovědi. |
Pokud dostaneš tuto hlášku, máš opravdu lepší než to co nahráváš. To je shodné pro všechny telfony. Pokud nemáš důvod přecházet na nižší verzi, tak tam nech to co máš. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
miki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 01, 2004 6:27 am Post subject: |
|
|
To iste by Ti pisalo aj keby si daval vyssi FF. Jednoducho, musis dodrzat verziu. Ja mam teraz v.14 no nejake zmeny oproti v.10,12,13 nebadat. Akurat ked wapujem cez mobil a potom idem cez pc na net nemusim restartovat fon. Ale videl som uz sposob ako to vraj odstranit aj na nizsich verziach. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|