View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ztrapl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:13 pm Post subject: Mrtvá M65 |
|
|
Prosím Vás o pomoc.Do M65 fw.43 jsem nahrál fullflash fw.50 od té doby nelze telefon zapnout.Jen pípne.Jak ho znovu oživit? Vlastní zálohu telefonu nemám.Předem díky za pomoc. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:17 pm Post subject: |
|
|
No FW WInswup tam taky nejde nahrát? _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
ztrapl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:27 pm Post subject: |
|
|
FW WInswup už jsem zkoušel.Nahrát jde,ale výsledek není žádný.Zkoušel jsem tam nahrát nižší verzi,ale bez úspěchu.Telefon je stále kaput. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:34 pm Post subject: |
|
|
Predpokladam, ze nemas ani zalohu EEPROM, ktora by sa ti zisla, pretoze telefon je potrebne odblokovat.
Stiahni a nahraj FF s FW25 a menej. Nasledne odblokuj s programom SST (navod najdes na SM).
Potom aplikuj patch na odokrytie skrytych diskov EEPROM, sprav si zalohu EEPROM a mozes nahrat ten FF s FW50. Potom uz len nahras svoju zalohu EEPROM a telefon by mal byt funkcny. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:32 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Predpokladam, ze nemas ani zalohu EEPROM, ktora by sa ti zisla, pretoze telefon je potrebne odblokovat.
Stiahni a nahraj FF s FW25 a menej. Nasledne odblokuj s programom SST (navod najdes na SM).
Potom aplikuj patch na odokrytie skrytych diskov EEPROM, sprav si zalohu EEPROM a mozes nahrat ten FF s FW50. Potom uz len nahras svoju zalohu EEPROM a telefon by mal byt funkcny. |
huh.takze staci uz jen 20kroku a mas to fcni:)))
sem netusil co vsechno je potreba udelat. lidi vy ste bouraci! (tohle nemyslim ironicky! jen valim oci kdo na tohle prisel,napsal softy atd a ovlada to a vi co delat...) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:38 pm Post subject: |
|
|
zdatan wrote: | Lb01 wrote: | Predpokladam, ze nemas ani zalohu EEPROM, ktora by sa ti zisla, pretoze telefon je potrebne odblokovat.
Potom aplikuj patch na odokrytie skrytych diskov EEPROM, sprav si zalohu EEPROM a mozes nahrat ten FF s FW50. Potom uz len nahras svoju zalohu EEPROM a telefon by mal byt funkcny. |
sem netusil co vsechno je potreba udelat. lidi vy ste bouraci! (tohle nemyslim ironicky! jen valim oci kdo na tohle prisel,napsal softy atd a ovlada to a vi co delat...) |
Ono to vôbec nieje ťažké keď nad tým trocha pouvažuješ (myslím tú pasaž ... a ví co s tím delat...)  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:39 pm Post subject: |
|
|
zdatan wrote: | Lb01 wrote: | Predpokladam, ze nemas ani zalohu EEPROM, ktora by sa ti zisla, pretoze telefon je potrebne odblokovat.
sem netusil co vsechno je potreba udelat. lidi vy ste bouraci! (tohle nemyslim ironicky! jen valim oci kdo na tohle prisel,napsal softy atd a ovlada to a vi co delat...) |
ked to niekoho bavi tka to robi z radostou a ma s toho dobry pocit a my vsetci sme sa to ucili ako s tymi vecickami spravne pracovat _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:45 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | zdatan wrote: | Lb01 wrote: | Predpokladam, ze nemas ani zalohu EEPROM, ktora by sa ti zisla, pretoze telefon je potrebne odblokovat.
ked to niekoho bavi tka to robi z radostou a ma s toho dobry pocit a my vsetci sme sa to ucili ako s tymi vecickami spravne pracovat |
Tak ja sa rátam asi medzi tých čo to robia s radosťou.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
Pekne slova chvaly na adresu mnohych ludi, ale zial je do dost mimo misu.... ...pls....  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
ztrapl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem tam nacpal fw.25 ale SST s telefonem nekomunikuje..Jak dál? |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
Myslím že pri verzií 5.37 musíš mať patchnutý bootcore. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 11:38 am Post subject: |
|
|
Nemusi...mozno ma USB kabel,ten si moc s SST nerozumie.Ide to urobit aj starsim Krokodylovym navodom cez nahratia MAP suboru pomocou Freia. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
mikrom® kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 2:40 pm Post subject: |
|
|
diky diky diky za pomoc, dal sem repair (v tom programu SST) a vse facha! |
|
Back to top |
|
 |
ztrapl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Nemusi...mozno ma USB kabel,ten si moc s SST nerozumie.Ide to urobit aj starsim Krokodylovym navodom cez nahratia MAP suboru pomocou Freia. |
Opravdu mám USB kabel,kde naleznu ten návod.Jak postupovat?Docela mi teče do bot.Zítra telefon asi pošlu do servisu,jsem v koncích.Dík za odpověď. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
ztrapl wrote: | hanni wrote: | Nemusi...mozno ma USB kabel,ten si moc s SST nerozumie.Ide to urobit aj starsim Krokodylovym navodom cez nahratia MAP suboru pomocou Freia. |
Opravdu mám USB kabel,kde naleznu ten návod.Jak postupovat?Docela mi teče do bot.Zítra telefon asi pošlu do servisu,jsem v koncích.Dík za odpověď. |
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=250 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|