View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Flora kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 7:36 am Post subject: PC wapbrowser |
|
|
ahoj..mohli by ste mi doporucit nejaky WAPbrowser pro PC ? zkusil jsem hledat prez Googla ale nic jsem nenasel....jde mi napr. o stazeni Java her z placenych stranek...za hru si klidne zaplatim, ale tahat to mobilem jsou dalsi penize....nebo se to musi sosat pouze mobilem ? _________________ M55 FW 91 CZ, 8 patchu |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 7:49 am Post subject: Re: PC wapbrowser |
|
|
Flora wrote: | ahoj..mohli by ste mi doporucit nejaky WAPbrowser pro PC ? zkusil jsem hledat prez Googla ale nic jsem nenasel....jde mi napr. o stazeni Java her z placenych stranek...za hru si klidne zaplatim, ale tahat to mobilem jsou dalsi penize....nebo se to musi sosat pouze mobilem ? |
N třeba opera... ale když si objednáš tu hru a chceš ji přes tu Operu stáhnout tak ti to napíše, že neví jaký máš typ mobilu... atd..  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Flora kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 7:55 am Post subject: |
|
|
hm hm sakryš...
takže předpokládám, že to nejspíš nepude tak jak si myslím a hru spíše hledat na warezu že ? _________________ M55 FW 91 CZ, 8 patchu |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 7:56 am Post subject: |
|
|
Flora wrote: | hm hm sakryš...takže předpokládám, že to nejspíš nepude tak jak si myslím a hru hledat na warezu že ? |
Asi tak...
No musíš si asi nastavit wap na mobilu... nebo alespoň já neznám nic takové že bys mohl stáhnout hru přes nějaký prohlížeč na kompu, protože aby jsi to m ohl stáhnout tak to musí poznat jaký máš mobil...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
|