View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
OSC badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:51 am Post subject: M75-nestabilita GPRS + nelze přehrát FW |
|
|
zdarec lidičky mám takovejhle problém, vlastnim m75 a originalní kabel od siemens dca-510, tedka jelikož nemám jinou možnost jak se připojit na internet tak teď se připojuju přez gprs-ko, a zjistil sem že to nepravidelně ,ale po každym připojení to spadne a přestane to reagovat,mobil i počítač všechno v pohodě ,ale jako kdybych odpojil ten kabel tak to přestane jít. Když se mi tohleto stane tak zkoušim i mpm od siemensu tam to taky nedetekuje (to samí v-klay atd.) jediný co pomuže je buď odpojit a znova zapojit kabel (někdy ani to ne) nebo vypnout počítač. Docela mě to štve kabel se i po tomhle vypadku v mobilu nadále hlásí. Další problém sem nalezl před chvílí asi to spolu bude souviset,chtěl sem si dát novej fw 12 na m75 přez winswup. Jenže to jaksi nejde zkusil sem všechny rychlosti, někdy to hodí že mám slabou baterii někdy nějakou error AOC nebo jak, dvakrát se mi to podařilo nahodit ,ale běželo to jenom chvilku a pak se nahrávání zaseklo, ff sem ve v-klay udělal v pohodě. Sry že to píšu do tohodle fora ,ale je navštěvovanější než pro řadu x75. Díky moc předem za odpověď.
změněn nadpis Bezy _________________ N 5110->N 3310->3330->N 7650->N 3300->SE T610->M65-> poprvé utopen( crash test -> selhání fw 43+ patche-> verze fw 50-zvětšení paměti ->Siemens M75
Počet umrtvení M65: 23
Počet umrtvení M75: 0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|