View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 9:49 pm Post subject: Ako na animacie PHONEPILOT-a |
|
|
Mam CX65-ku ktoru som si prerobil podla navodov na siemensmanii na CX70 , premenoval na CX70 , nahral FW 56 , FFSINIT de BRD Handel , stiahol som si este nejakych phonepilotov z siemens-mobile.com . No takze mam mensie problemy uz sa s tym trapim dost dlho ale stale som nanic nedosiel skusal som uz vselico som vsetko robil odznova 5 krat uz asi ale stale nic nepomaha stale sa nedari .
Proste ked sa ukazuje na display ta animacia phonepilota hocijaka napr. aj Handy Andy tak ako sa pohybuje po display tak ostavaju na display stare obrazky z tej animacie a je z toho akurat tak bordel urobil somz mobilu 2 screenshoty a neviem co s tym teda stale to robi to iste cobyste mi poradily ?
toto je nejaka idle animacia ked nic nerobim a beha po display napriklad :
Toto je animacia pri prichadzajucej SMS sice z polky sa uz zapol setric ale je videt ako sa to prekryvaju vsaetky tie obrazky pritom by to mala byt normalna animacia :
a toto je pri vypinani tiez prejde cez display a secko ponom ostane :
Proste som sa tak tesil na phonepilota a zatial mam ztoho len trapenie jajj . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 10:24 pm Post subject: |
|
|
Potrebujes cizi EEPROMKU.
Mas blbe nastaveny prekryvani pro display.
Bohuzel nevim ktere bloky to jsou, takze ti nerpovim konkretne.
Pisni mi na Skype poslu ti svoji.
UPDATE: moment, jeste nez mi napises zkus si vypnout ten overlay, myslim ze to bude tim  _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 10:37 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | Potrebujes cizi EEPROMKU.
Mas blbe nastaveny prekryvani pro display.
Bohuzel nevim ktere bloky to jsou, takze ti nerpovim konkretne.
Pisni mi na Skype poslu ti svoji.
UPDATE: moment, jeste nez mi napises zkus si vypnout ten overlay, myslim ze to bude tim  |
Sakra mas pravdu ej to tym overlay-om boha tka ja sa s tym serem uz paradne dlho a je to takou pytomostou kedze ten overlay som mal zapnuty uz asi pol roka tak uz som to ani nevnimal a vobec ma nenapadlo vypnut ho sakra ma asi porazi . No ale ajtak oplatilo sa sem napisat tak dikk . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|