clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - suuurne..SMS ....kde su ako ich dostat spat

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

suuurne..SMS ....kde su ako ich dostat spat

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
1bubko2
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 9:05 pm    Post subject: suuurne..SMS ....kde su ako ich dostat spat Reply with quote

instalovala som si MsvDriveE .....SMS sa mi premiestnili ale nemam ani sajnu kde su a ked mi nejaka pride ani i ju neukaze uz som to aj odinstalovala a furt ich neukazuje ............co s tyyyyyyyyym
a.......ako ich mam dostat naspatttttttttttttttttt Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall dufam ze to ide lebo ak nie Embarassed Embarassed

Last edited by 1bubko2 on Tue Sep 20, 2005 9:36 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 9:12 pm    Post subject: Re: suuurne..SMS ....kde su ako ich dostat spat Reply with quote

1bubko2 wrote:
instalovala som si MsvDriveE .....SMS sa mi premiestnili ale nemam ani sajnu kde su a ked mi nejaka pride ani i ju neukaze a.......ako ich mam dostat naspatttttttttttttttttt Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall dufam ze to ide lebo ak nie Embarassed Embarassed

Asi te moc nepotesim, ale pokud se nemylim, tak msdrive presune slozku na E: a sms smaze Neutral . No snad se mylim a nejak to pujde, ale spis ne Confused

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
1bubko2
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 9:34 pm    Post subject: Reply with quote

no tak to mi ani nehovor Sad(((((((((((((( a neda sa to nejako premiestnit ......ja neviem najst to na tej karte a prekopirovat spat na C?
Back to top
1bubko2
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 11:13 pm    Post subject: Reply with quote

vyriesene
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 6:33 am    Post subject: Re: suuurne..SMS ....kde su ako ich dostat spat Reply with quote

ZeeRaX wrote:
1bubko2 wrote:
instalovala som si MsvDriveE .....SMS sa mi premiestnili ale nemam ani sajnu kde su a ked mi nejaka pride ani i ju neukaze a.......ako ich mam dostat naspatttttttttttttttttt Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall dufam ze to ide lebo ak nie Embarassed Embarassed

Asi te moc nepotesim, ale pokud se nemylim, tak msdrive presune slozku na E: a sms smaze Neutral . No snad se mylim a nejak to pujde, ale spis ne Confused
Nic nemaže.

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 6:53 am    Post subject: Reply with quote

1bubko2 wrote:
vyriesene

A ako, nech sa ostatni tiez dozvedia....

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 2:41 pm    Post subject: Re: suuurne..SMS ....kde su ako ich dostat spat Reply with quote

Gwin wrote:
ZeeRaX wrote:
1bubko2 wrote:

Nic nemaže.

?? Ja sem asi nejak z toho fora zblbly Twisted Evil ... vzdyt se to tu nekolkrat psalo, ze to smaze vsechny sms ? Sad
Nebo slozka mail zustava ? A jen se prepise cesta - a po odistalovani MSvDriveE se to hodi zpatky a nacte zpravy ?

Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 3:51 pm    Post subject: Re: suuurne..SMS ....kde su ako ich dostat spat Reply with quote

ZeeRaX wrote:
?? Ja sem asi nejak z toho fora zblbly Twisted Evil ... vzdyt se to tu nekolkrat psalo, ze to smaze vsechny sms ? Sad
Nebo slozka mail zustava ? A jen se prepise cesta - a po odistalovani MSvDriveE se to hodi zpatky a nacte zpravy ?

MsvDriveE nic nemaze, len presmeruje novo prijate SMS, MMS, Emaily na kartu. Ked ho odinstalujes (alebo spustis telefon bez karty) presmeruje sa to samo naspat na C. Takze spravy stale mas na C (alebo E), a je len na tebe, ku ktorym budes pristupovat.....

Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 4:24 pm    Post subject: Re: suuurne..SMS ....kde su ako ich dostat spat Reply with quote

ZeeRaX wrote:

Zblblý asi budeš, nic o mazání se tu nikdy nepsalo wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 5:05 pm    Post subject: Re: suuurne..SMS ....kde su ako ich dostat spat Reply with quote

Gwin wrote:
ZeeRaX wrote:

Zblblý asi budeš, nic o mazání se tu nikdy nepsalo wink

Ehm.. ja si to fakt nevymyslim, dost lidi tvrdilo,ze proste po naistalovani MSVDrive prijdes o smsky... ale to co tvrdite dava smysl... takze asi zase nejaky HOAX Laughing Tak sry.. no meli jste oba pradu Applause wink

BTW. Nice dizkuze, tam nahore - moderator za moderatorem v locklem prispevku Laughing Laughing

Back to top
1bubko2
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

no tak ja som pravdepodobne zkopirovala tu prvu zlozku z MAil ktore su na C do Mail ktore su na E.......ale nic sa nestalo.........potom som vybrala kartu vypla zapla dala kartu ....a ono ti to tam bolo.....to mi ale odlahlo Very Happy
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Thu Sep 22, 2005 6:43 am    Post subject: Reply with quote

1bubko2 wrote:
no tak ja som pravdepodobne zkopirovala tu prvu zlozku z MAil ktore su na C do Mail ktore su na E.......ale nic sa nestalo.........potom som vybrala kartu vypla zapla dala kartu ....a ono ti to tam bolo.....to mi ale odlahlo Very Happy

Ale teraz zase prijimas spravy na C... Takze ak ich zase budes chcet na E, budes musiet MsvDriveE znova spustit, ale potom zase nebudes mat pristup k spravam na C. Ja osobne po kazdom formate telefonu si hned spravy presmerujem na E a nemam potom problem s tym ze by sa mi nejake stratili pri formate.

Back to top
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PostPosted: Thu Sep 22, 2005 11:20 am    Post subject: Reply with quote

Vyresil nekdo jak to "překopírovat" ? Třeba dřív nez se msvdriveE pusti? At zkousim co zkousim nikdy mi to nenacte, neni nekde nejakej dat nebo ini soubor se strukturou (predpokladam ze na C) jo a nenacte mi ani obnovene z backupu z MMC
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum