clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens C62 a AMR melodie

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens C62 a AMR melodie

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jurry
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 26, 2005 9:42 am    Předmět: Siemens C62 a AMR melodie Odpovědět s citátem

Ahoj mám C62 vFW 28. Mám v telefonu nahraní melodie *.amr ale nejdou mi nastavit jako vyzvánění. Nevíte jak to udělat? Když dám správce souborů a dám tu melodii...šipku do prava tak se mi objeví nastavit jako...ale dál se nemůžu dostat nejde ta funkce vybra Crying or Very sad

A ještě jeden problém...měl sem telefon na reklamaci u Oskara. Vytáčí mi to třeba na popátý i když mám signál, to stejný sms. A na reklamaci mě vyměnili nějakej control board nebo co ale vůbec to nepomohlo. Nemůže to být třeba i SIMkou? Díky za radu wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: