View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
chinin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:34 pm Post subject: CLIR (inkognito) a cisla ulozene s *31# |
|
|
Zo stareho siemensu S55 som zvyknuty, ze CLIR mam vzdy zapnuty a v telefonnom zozname mam na cisla ktore chcem aby videli moje cislo pred cislom *31#.
Vytocim cislo a ak je obsadene, mozem ho jednoducho vytocit zo zoznamu poslednych hovorov znova.
moja S65 s fw25 toto ale nevie!!! Ked ho vytocim zo zoznamu poslednych hovorov (2x zelene tlacidlo) to *31# mi uz zmyzne a volany nevidi moje cislo!!!
(takze bud to musim manualne prepisat, alebo zase hladat v telefonnom zozname)
Je to nejaka chyba mojej S65, alebo vie to vyriesit novy FW? |
|
Back to top |
|
 |
pepe7 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:41 pm Post subject: Re: CLIR (inkognito) a cisla ulozene s *31# |
|
|
chinin wrote: | Zo stareho siemensu S55 som zvyknuty, ze CLIR mam vzdy zapnuty a v telefonnom zozname mam na cisla ktore chcem aby videli moje cislo pred cislom *31#.
Vytocim cislo a ak je obsadene, mozem ho jednoducho vytocit zo zoznamu poslednych hovorov znova.
moja S65 s fw25 toto ale nevie!!! Ked ho vytocim zo zoznamu poslednych hovorov (2x zelene tlacidlo) to *31# mi uz zmyzne a volany nevidi moje cislo!!!
Neviem ci je to chyba telefonu ale na mojej CX65 mi to robi taktiez ale tusim mi to robilo aj pri 3510i.
Verim ti ze je to otravne ale ja som si uz na to zvykol a preto najcastejsie cisla mam pod rychlou volbou a ostatne vytacam zo zoznamu.  _________________ Ked sa mylim tak ma opravte
EricssonGA628-->Nokia5110-->SiemensC35i-->Nokia3310-->Nokia3510i-->Siemens CX65fw50 zatial najlepsiiiiiiiiiiii--> SE W810i..bohuzial..ale verim ze SIEMENS vstane z mrtvych |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 3:56 pm Post subject: Re: CLIR (inkognito) a cisla ulozene s *31# |
|
|
pepe7 wrote: | chinin wrote: | Zo stareho siemensu S55 som zvyknuty, ze CLIR mam vzdy zapnuty a v telefonnom zozname mam na cisla ktore chcem aby videli moje cislo pred cislom *31#.
Neviem ci je to chyba telefonu ale na mojej CX65 mi to robi taktiez ale tusim mi to robilo aj pri 3510i.
Verim ti ze je to otravne ale ja som si uz na to zvykol a preto najcastejsie cisla mam pod rychlou volbou a ostatne vytacam zo zoznamu.  |
Mne tiez a ani FW nepomohlo z 16-ky som dal 50-ku ale to iste nevie niekto o tom ako sa to da urobit? _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj E-Mail neviem nanho heslo
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|