View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 9:27 pm Post subject: Kryty na Siemens CF62 |
|
|
Tak dnes som mal svoj druhy najstastnejsi den v zivote. Prvy bol,ked som stretol zivotnu lasku a druhy je dnes.
Vsetci ludia,ktori zhanate kryt na Siemens CF62 a byvate na Slovensku,mam dobru spravu. Dnes som bol v Carrefoure v Kosiciach a v tych malych stankoch,kde predavaju kryty na telefony mali 3 druhy krytov na Siemens CF62. Maju farby : cierna, modra, bordova. Problem je uz len v tom,ze sa nedodavaju k nim tesniace gumicky,ale je to komplet kryt,vrch aj spodok aj kryt na bateriu. Cena krytu je 250.- Sk. Tak uz len nakupovat.  |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 9:33 pm Post subject: Re: Kryty na Siemens CF62 |
|
|
Drobcek9056 wrote: | Tak dnes som mal svoj druhy najstastnejsi den v zivote. Prvy bol,ked som stretol zivotnu lasku a druhy je dnes.
Vsetci ludia,ktori zhanate kryt na Siemens CF62 a byvate na Slovensku,mam dobru spravu. Dnes som bol v Carrefoure v Kosiciach a v tych malych stankoch,kde predavaju kryty na telefony mali 3 druhy krytov na Siemens CF62. Maju farby : cierna, modra, bordova. Problem je uz len v tom,ze sa nedodavaju k nim tesniace gumicky,ale je to komplet kryt,vrch aj spodok aj kryt na bateriu. Cena krytu je 250.- Sk. Tak uz len nakupovat.  |
Gratulezzzzzzzz  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 9:35 pm Post subject: Re: Kryty na Siemens CF62 |
|
|
Dikes  |
|
Back to top |
|
 |
tojko začátečník

Joined: 29 Mar 2005 Posts: 56 Location: Třinec biało-czerwony
61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 3:53 pm Post subject: |
|
|
ja sem videl taky kryty na cf62 ten co ma drobcek na fotce a jeste jeden bezovo cerny ten je super cena 300 Kc v obchodnim dome Prior v třinci tak cele slezsko go to the trinec  |
|
Back to top |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 4:29 pm Post subject: |
|
|
drobcekov kryt som nazivo nevidel, ale na fotke sa mi moc nepaci.
v ruke som drzal original strieborny, ten sa mi tiez nepaci, najviac sa mi paci original cosmo black ci ako sa vola..
kazdopadne CF62 je prve vecko co sa mi paci a prvy siemens co mam  |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
No ja som uz aj zmontoval kryt dole,lebo nesedel ako original,klavesnica bola hlboko zapustena a to nehovorim o zatvarani mobilu-odstaval.Takze som si dal spat originalny kryt,no skoda vyhodenych penazi,ale co uz,trebalo to vyskusat.Teraz ho ma oco a ja som si zaobstaral CF75 |
|
Back to top |
|
 |
tojko začátečník

Joined: 29 Mar 2005 Posts: 56 Location: Třinec biało-czerwony
61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 9:40 am Post subject: |
|
|
to ja uz nebudu chtit mobil od siemensu na jare budu kupovat novy se svou cf62 mam jen problemy je pomaly, sam se vypina, a ma malou vydrz baterie z vecek se mi libi nokia 6101 neni sice nijak hezka ale je urcite kvalitnejsi rychlejsi a nokiim dost dlouho vydrzi baterie |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|