View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ivohoe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 7:38 pm Post subject: Ubývání velikosti paměti |
|
|
Mám jeden dotaz (včera mi došel SX1 a ještě to s ním moc neumím ,ale už řeším jeden problém.Nahraji něco (MP3,video,foto apod.) do interní paměti a poté co to opětovně vymažu,tak mám méně paměti k dispozici než předtím.Neví někdo čím to může být a jak to vyřešit?
PS:Paměťová karta mi ještě nedorazila,tak proto používám zatím jen interní paměť |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Sat Jul 31, 2004 10:18 am Post subject: Re: Ubývání velikosti paměti |
|
|
Ivohoe wrote: | Mám jeden dotaz (včera mi došel SX1 a ještě to s ním moc neumím ,ale už řeším jeden problém.Nahraji něco (MP3,video,foto apod.) do interní paměti a poté co to opětovně vymažu,tak mám méně paměti k dispozici než předtím.Neví někdo čím to může být a jak to vyřešit?
PS:Paměťová karta mi ještě nedorazila,tak proto používám zatím jen interní paměť |
hmm_je to stejny jev jako u ostatnich siemensu
dyz to tam kopirujes_tak se to kopiruje do docasneho souboru (tempu) a ten, pokud spadne kopirovani, tam zustane viset (v pameti), ale nikde ho neuvidix, ze tam je (krom vypisu velikosti pameti) =P~ _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Back to top |
|
 |
ralok kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:22 pm Post subject: |
|
|
Měl jsem stejný problém, nainstaluj si do telefonu program SeleQ, přes ten se dostaneš do systému, tak jako v PC do Windowsů a tam to smažeš, pozor ale maž jen to, čim si jsi jistý. A třeba pak dej vědět, jestli se Ti to povedlo. Kdybys nenašel nikde SeleQ, můžu Ti ho zaslat mailem. Můj je ralok@seznam.cz fungují Ti mms? |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:53 pm Post subject: |
|
|
ralok wrote: | Měl jsem stejný problém, nainstaluj si do telefonu program SeleQ, přes ten se dostaneš do systému, tak jako v PC do Windowsů a tam to smažeš, pozor ale maž jen to, čim si jsi jistý. A třeba pak dej vědět, jestli se Ti to povedlo. Kdybys nenašel nikde SeleQ, můžu Ti ho zaslat mailem. Můj je ralok@seznam.cz fungují Ti mms? |
aby jsi mel snazsi hledani_tady jeden odkazek na SeleQ  _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|