clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Ubývání velikosti paměti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Ubývání velikosti paměti

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ivohoe
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 30, 2004 7:38 pm    Post subject: Ubývání velikosti paměti Reply with quote

Mám jeden dotaz (včera mi došel SX1 a ještě to s ním moc neumím Very Happy ,ale už řeším jeden problém.Nahraji něco (MP3,video,foto apod.) do interní paměti a poté co to opětovně vymažu,tak mám méně paměti k dispozici než předtím.Neví někdo čím to může být a jak to vyřešit? Shocked

PS:Paměťová karta mi ještě nedorazila,tak proto používám zatím jen interní paměť
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
pokiswork
badatel
badatel

267.10 SMM
PostPosted: Sat Jul 31, 2004 10:18 am    Post subject: Re: Ubývání velikosti paměti Reply with quote

Ivohoe wrote:
Mám jeden dotaz (včera mi došel SX1 a ještě to s ním moc neumím Very Happy ,ale už řeším jeden problém.Nahraji něco (MP3,video,foto apod.) do interní paměti a poté co to opětovně vymažu,tak mám méně paměti k dispozici než předtím.Neví někdo čím to může být a jak to vyřešit? Shocked

PS:Paměťová karta mi ještě nedorazila,tak proto používám zatím jen interní paměť

hmm_je to stejny jev jako u ostatnich siemensu
dyz to tam kopirujes_tak se to kopiruje do docasneho souboru (tempu) a ten, pokud spadne kopirovani, tam zustane viset (v pameti), ale nikde ho neuvidix, ze tam je (krom vypisu velikosti pameti) =P~

ralok
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 24, 2004 1:22 pm    Post subject: Reply with quote

Měl jsem stejný problém, nainstaluj si do telefonu program SeleQ, přes ten se dostaneš do systému, tak jako v PC do Windowsů a tam to smažeš, pozor ale maž jen to, čim si jsi jistý. A třeba pak dej vědět, jestli se Ti to povedlo. Kdybys nenašel nikde SeleQ, můžu Ti ho zaslat mailem. Můj je ralok@seznam.cz fungují Ti mms?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
pokiswork
badatel
badatel

267.10 SMM
PostPosted: Tue Aug 24, 2004 2:53 pm    Post subject: Reply with quote

ralok wrote:
Měl jsem stejný problém, nainstaluj si do telefonu program SeleQ, přes ten se dostaneš do systému, tak jako v PC do Windowsů a tam to smažeš, pozor ale maž jen to, čim si jsi jistý. A třeba pak dej vědět, jestli se Ti to povedlo. Kdybys nenašel nikde SeleQ, můžu Ti ho zaslat mailem. Můj je ralok@seznam.cz fungují Ti mms?

aby jsi mel snazsi hledani_tady jeden odkazek na SeleQ wink

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum