View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 5:48 pm Post subject: Townsmen II i na SL65????? |
|
|
Ahojda chtěl jsem se zeptat na hru Townsmen II,jak chodí v SL 65.Stáhnul jsem si přez wap placenou verzi Townsmena II na moji M65 ,ale přítelkyni se taky líbila a tak jsem jí je přez kabel nahrál do SL 65.Jenže ouha chyběla tam spodní lišta s nabídkou tlačítek.Chápal bych, že je dělaná na větší displei a proto jí tam nejde celá,ale sakra jak to ,že v nabídce pro stažení Townsmena byl i jako podporovaný telefon SL65 bez jakého koli jiného kódu než pro můj telefon.Znamená to že si je stáhnu opět placené a nepůjde mě tam ta spodní lišta???Pokud tomu tak je tak je většína prodejců docela banda sviňská.Nebo to jde nějak zařídit.Díky |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 5:50 pm Post subject: Re: Townsmen II i na SL65????? |
|
|
alias75 wrote: | Ahojda chtěl jsem se zeptat na hru Townsmen II,jak chodí v SL 65.Stáhnul jsem si přez wap placenou verzi Townsmena II na moji M65 ,ale přítelkyni se taky líbila a tak jsem jí je přez kabel nahrál do SL 65.Jenže ouha chyběla tam spodní lišta s nabídkou tlačítek.Chápal bych, že je dělaná na větší displei a proto jí tam nejde celá,ale sakra jak to ,že v nabídce pro stažení Townsmena byl i jako podporovaný telefon SL65 bez jakého koli jiného kódu než pro můj telefon.Znamená to že si je stáhnu opět placené a nepůjde mě tam ta spodní lišta???Pokud tomu tak je tak je většína prodejců docela banda sviňská.Nebo to jde nějak zařídit.Díky |
ne...sthne se spravna verze pro tvuj telefon ve spravnem rozliseni _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 5:50 pm Post subject: |
|
|
Nee, když si to opět stáhneš placené v tom SL65 tak to pujde v pohodě...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
Děkuji Vám.80 kačen není horentní suma,ale vyhazovat za další hru ,která by nešla se mě nechtělo.Takže ještě jednou dík |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|