Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Malagutka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 11:12 am Předmět: SIEMENS CX 70 :/ |
|
|
Tak konečně jsem se zorientoval v tomto foru!!Má velmi ale velmi špatné zkušenosti se Siemensem,měl jsemCF62 největší krám co jsem zažil,ted mám CX70,který jsem koupil za 4 klacky a sere mě jo promiňte ale musel jsem to takhle napsat,že telefon za 4 klacky a takhle se pos*****!!Měl jsem ho 3x v opravně vyhádal jsem si vrácení peněz a teď si koupím nokii,ty můžu alepsoň věřit!!Mám kabel na siemensa pasuje jak na Cf62 tak i Cx65,70 takže kdyby někdo chtěl za 500,- prodám,sleva je možná dohodneme se.Já jsem ze simensů vyléčen............. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 11:18 am Předmět: |
|
|
Jediný co jsem z toho vyčetl je něco jako že asi jdeš k no*ii, ale proč už jsem nepochopil...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Malagutka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 11:21 am Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | Jediný co jsem z toho vyčetl je něco jako že asi jdeš k no*ii, ale proč už jsem nepochopil...  |
No že už simensům nevěřím,ale chtěl bych prodat kabel na propojení PC a mobilu tak kdyby někdo měl zájem,kabel umí i nabíjet telefon,moc se v tom neorientuju mám ho asi rok ale celkem mi tu dlouho leží,tak kdyby někdo měl zájem.......... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 11:31 am Předmět: |
|
|
ahaa, tak to potom LOCK, máme tu inzerci  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|