View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
brazdajiri kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 3:37 pm Post subject: Problém se signálem u M65, GPRS funguje... |
|
|
Mám několik dní M65 a jsem velmi zklamán. Mobilu asi tak 5-6x za minutu spadne signál na poslední čárku po dobu několika vteřin, během toho zmizí a nebo se probarví symbol GPRS. Zajímavé je, že se toto neděje pokud telefon přenáší data GPRS, ty chodí bezchybně. ALE v čem je problém - pro více než polovinu příchozích hovorů jsem nedostupný (když GPRS neběží) a SMS mi chodí i s více jak půlhodinovým zpožděním. Nevíte čím by to mohlo být? Nic jsem nikde nenastavoval, žádné blokování a tak. Po dobrých zkušenostech s M35 a Me45 je to pro mě zklamání. Díky za vaše příspěvky. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 3:40 pm Post subject: |
|
|
Někde jsem četl, že když z toho sundáš ten plech, tak to trochu vylepší příjem signálu... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
brazdajiri kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 3:49 pm Post subject: |
|
|
Ale on nebere příchozí hovory i když signál zrovna má. Navíc v místech kde je na všechny čárky by neměl padat na jednu, Me45 drží signál v pohodě. Navíc mi vydrží baterie jen den a to mám podsvícení vypnuté. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|