View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pepajz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:59 am Post subject: Servis |
|
|
Tak sem sel do oficialniho servisu. Tam sem si vzal cislo, dosel k prepazce. Rekl sem ze joystick nefunguje, on si vzal mobil, skontroloval ze tam neni simka a karta, pak po me chtel gold class kartu. Tu sem mu dal. Dal sem aji zarucni list, a ten cu***rak mi do toho papiru napsal:
Zaruka: NE
Datum prijeti do opravy: 22.09.2005
Datum vydeje: 22.10.2005
Co to je do**** za kurv**** v tom servisu ?!! Je tohle normalni? Napsali to tam nekomu kdo ste tam sel reklamovat, nebo zase jen me?? Asi je poslu pekne doprdele az tam pridu jestli budou chtit prachy za opravu.... tohle fakt neni mozny  _________________ C65 fw12cz (1x usmrcen) -> fw43cz patched (6x usmrcen) => SX1 (usmrcen, zpet ze servisu a pude tam znova protoze mi pokrivili klavesnici a zku*v*ili reprak!!)
 |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 10:29 am Post subject: |
|
|
Servis stojí vážně za prd - můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Na podrápaný sklíčka si nestěžuju to už považuju u těchhle magorů za standard, ale když člověku několikrát vrátěj telefon s tim že jinak očividná závada nebyla shledána tak bych jim taky nejradši nakopal do rozkroku.
BTW: jakej máš přesně problém s tim joystickem? - taky sem s nim měl dost problémy ale poslední dobou se to kupodivu nějak samo od sebe ustálilo |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 1:02 pm Post subject: |
|
|
No jak jsem se dozvěděl z mnoha témat o servisech, tak z toho vyplívá, že servisáci jsou pěkný k*rvy a neuměj si vážit věcí , co nejsou jejich. Já se jenom modlím, abych ho tam nemusel někdy dát
A to mi zrovna přišla karta od SGC (hehe Star Gate Command ),
BTW: Jakto že ti po zhlédnutí karty napsal, že nemáš záruku? Měl jsi s sebou vůbec záručák?  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
pepajz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 11:14 pm Post subject: |
|
|
Problem, nejde zmacknout dolu+samovolne se sam jakoby kolmo macka a v te poloze se zasekne a s nim i celej phone.
Zaruka, no zarucak sem mel, jeste mi s nim maval pred oblicejem ze to nebylo u nich takze nebudou odblokovavat (pac sem si ho blokl a chtel sem to svyst jako ze me v tom servisu zmenily kod pristroje . no a ono to bylo driv v jinym servisu) a proste na tom dokladu o reklamaci mam napsany Zaruka: Ne a datum opravy na pristi mesic, a pritom sem mu tam daval gold class kartu. Proste sou to curaci Zitra si musim precist poradne smloucu, a zavolam asi na centrum ochrany spotrebitele. _________________ C65 fw12cz (1x usmrcen) -> fw43cz patched (6x usmrcen) => SX1 (usmrcen, zpet ze servisu a pude tam znova protoze mi pokrivili klavesnici a zku*v*ili reprak!!)
 |
|
Back to top |
|
 |
MW-201 badatel

Joined: 09 May 2004 Posts: 110 Location: Planeta Země (Brno)
268.62 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 8:38 pm Post subject: |
|
|
Nechápu z čeho usoudili záruka NE?  _________________ Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka! |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 1:48 pm Post subject: |
|
|
MW-201 wrote: | Nechápu z čeho usoudili záruka NE?  |
jo to sem taky nepochopil. Měl si propadlej záručák? _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 4:46 pm Post subject: |
|
|
Popravdě mě taky málem záručák neuznali a to sem to objednával přímo přes siemensovskej web (a přišlo to z nějakýho obchodu v Brně). Napřed mě servisák ubezpečoval že ten papír co sem mu cpal neni žádněj záručák i když nahoře jasně a zřetelně stálo "ZÁRUČNÍ LIST" (další důkaz toho co tam působí za negramotný blby) ale pak se patrně rozvzpomenul na učivo 1. třídy zš a vzal to. |
|
Back to top |
|
 |
pepajz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
Nevim podle ceho kdyz si ho procital a maval s nim ve vzduchu. Propadlej neni, jeste bude funkcni asi tak rok a pul (ten zarucak). Neska sem tam chtel zavolat co si o sobe myslej ale nejak na to kaslu, radsi to vyresim osobne. Az bude cas tak tam zajedu a vomlatim jim ho o hlavu hajzlum jednem. Jestli si myslej ze neco budu platit tak to fakt ne! Jako kdyz mam zarucak, tak po me nemuzou chtit platit za reklamaci to by bylo uz opravdu moc _________________ C65 fw12cz (1x usmrcen) -> fw43cz patched (6x usmrcen) => SX1 (usmrcen, zpet ze servisu a pude tam znova protoze mi pokrivili klavesnici a zku*v*ili reprak!!)
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 7:05 pm Post subject: |
|
|
pepajz wrote: | Nevim podle ceho kdyz si ho procital a maval s nim ve vzduchu. Propadlej neni, jeste bude funkcni asi tak rok a pul (ten zarucak). Neska sem tam chtel zavolat co si o sobe myslej ale nejak na to kaslu, radsi to vyresim osobne. Az bude cas tak tam zajedu a vomlatim jim ho o hlavu hajzlum jednem. Jestli si myslej ze neco budu platit tak to fakt ne! Jako kdyz mam zarucak, tak po me nemuzou chtit platit za reklamaci to by bylo uz opravdu moc |
Přesně tak s*ině jedny. Ještě si ho radši okopíruj, aby ti ho tam neroztrhali. Člověk nikdy neví  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
Já mám teda problém s joystickem že se někdy zasekne v nějaké straně a furt se to třeba v menu posouvá a je problém to dát zpátky. Nejhorší je že se to furt zhoršuje Nejspíš mám vevnitř bordel, ale do servisu ho dávat nebudu To si radši rozeberu mobil podle návodu na výměnu joysticku  _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
|