Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gabos začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 05, 2005 2:29 pm Předmět: mal som vas rad, bolo mi tu dobre |
|
|
dakujem vsetkym ktory mi pomahali pri trapeni s mojou SX1 - tkou. momentalne mi oznamili ze za jej orpvau chce 6000 SK taze cenu za jaku som ju kupil z bazariku lebo som ju inac zohnat nevedel. Trieskam hlavu o stenu za 12 000 SK som mohol mat ineho cool siemensa ale neva. Kedze mi odisla uplne, bude stat tak vo vytrine a mozno raz, v priebehu dvoch rokov ju dam dokopy, mozno ne. Momentalne SURNE potrebujem novy mobil, kedze musi, MUSI byt od ORANGE SK tak tam nemaju ziden cool siemens ktory by mi vyhovoval takze si berem kopiu CX75 od Sagem t.j. SAGEM MyX 6-2, inu moznost nemam, chcel som cakat kedy sa do ponuky dostane CX75 ale to by som sa asi nedockal, ma ju v ponuke T-Mobile a ten z duse nenavidim. Aj cena ktoru za nu pytaju (3 000 sk a pausal 500 sk mesacne) my daako nesedi...
setko co som vlastne chcel povedat ze mi bolo s mojou SX1 - tkou ktora nikdy dobre nefungovala, celkem dobre. TEN SMARTPHONIK SOM MILOVAL.......
majte sa siemensaci....... uz som sagemista (teda mozno sa to zvrtne a nakoniec si zoberem C75.. ale pochybujem)
gabos _________________ Ericsson T28s (dedictvo po dedovi) -> Siemens A50 -> Siemens SX1 , 256 MB RS-MMC -> Siemens CX75, 256 RS - MMC, headset -> SE W710i komplet... -> Nokia 6120 classic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st říjen 05, 2005 2:46 pm Předmět: |
|
|
Škoda že je to z ruky, ale nelámal bych hůl nad SX1, tento týden jsme v servisu dali dokupy dvě mrtvoly. Pokud by jsi měl chuť, můžeš poslat, a pokusíme se o zázrak. Více případně na ICQ nebo SZ. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gabos začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 05, 2005 7:25 pm Předmět: no neviem neviem |
|
|
Moja uz navstevu servisu absolvovala, povedali ze MOZNO je to v zakladnej doske, t.j. 6000 SK, potom zazrakom fungovala tak tyzden bez problemov a opet je v kybli teraz...... _________________ Ericsson T28s (dedictvo po dedovi) -> Siemens A50 -> Siemens SX1 , 256 MB RS-MMC -> Siemens CX75, 256 RS - MMC, headset -> SE W710i komplet... -> Nokia 6120 classic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: st říjen 05, 2005 8:37 pm Předmět: Re: no neviem neviem |
|
|
gabos napsal: | Moja uz navstevu servisu absolvovala, povedali ze MOZNO je to v zakladnej doske, t.j. 6000 SK, potom zazrakom fungovala tak tyzden bez problemov a opet je v kybli teraz...... |
vyzkusaj servis SM .... se servisem SM zkusenosti nemam,ale ze srazu znam lidi..jako je treba Krokodyl a muzu rict ,ze lepsi typky sem uz dlouho nepoznal...a hlavne o takovych postupech jake urcite pouziji v servisu SM se muze obycejnym technikum jen zdat...a hlavne ..tady mas jistotu ,ze pro tebe a tvuj mobil udelaji maximum.coz v obyc servise a i v servise siemensu se na tebe a mobil pekne vyser*u.Myslim ,ze nemas o co prijit a ,ze by stalo za to to zkusit. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|