View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Franta22 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 11:44 am Post subject: Z oxidovaná deska, lze opravit? |
|
|
Šla by opravit z oxidovaná deska (někde u #). Blbne mi trochu klavesnice ale jinak mobil šel. Šel píši proto že jsem zkoušel přehrat Fw jestli to není tím a nevypl napájení takže teď nelze už ani zapnout.
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 11:53 am Post subject: Re: Z oxidovaná deska, lze opravit? |
|
|
Franta22 wrote: | Šla by opravit z oxidovaná deska (někde u #). Blbne mi trochu klavesnice ale jinak mobil šel. Šel píši proto že jsem zkoušel přehrat Fw jestli to není tím a nevypl napájení takže teď nelze už ani zapnout.
 |
Pokud není totálně zoxidovaný tak opravit lze. Rozebrat pomocí šroubováku torx č. 5 a vyčistit.
Tím že jsi nevypl napájení při přehrávání firmware ti neumrtvilo telefon. Buď flashovat jde nebo nejde. Jiný vliv napájení nemá. Spíše oxidace pokračuje :-(, nebo došla baterie a nahrvání se přerušilo. Doporučoval bych návštěvu servisu.
Nepíšeš o jaký mobil jde, ale oživení s vyčištěním oxidace by nemělo stát více než 400,- Kč. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Franta22 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 4:46 pm Post subject: Re: Z oxidovaná deska, lze opravit? |
|
|
Krokodýl wrote: |
Pokud není totálně zoxidovaný tak opravit lze. Rozebrat pomocí šroubováku torx č. 5 a vyčistit.
Tím že jsi nevypl napájení při přehrávání firmware ti neumrtvilo telefon. Buď flashovat jde nebo nejde. Jiný vliv napájení nemá. Spíše oxidace pokračuje :-(, nebo došla baterie a nahrvání se přerušilo. Doporučoval bych návštěvu servisu.
Nepíšeš o jaký mobil jde, ale oživení s vyčištěním oxidace by nemělo stát více než 400,- Kč. |
Tak jde o M65 a dal jsem ho do servisu do siemensu a tam mi řekli že se na to nevstahuje zaruka a že s tim nic neudelaj a kdyz jsem mobil chtel spatky tak jsem jeste zaplatil 500kc za zjisteni zavady cico. A k tý oxidaci ukazoval mi na monitoru jak to vypada tak přibližně u 0 a # a tzpl bych tak velikostně jako tlacitko
EDIT: a k tomu jak se mi to stalo o prázdninách jsem s nim byl venku na kole a celou dobu byl v batohu pak začlo pršet tak jsem jen volal že dojedu asi pozdějc a pak ho zase rychle strcil do batohu. bohužel jsem ho nevypl a vyndal až večer kdy jsem ho rozebral a vysušil. _________________ .:C75 Fw13:. .:DCA-510:.
Sice s M65 nic moc zkušenosti ale kvůli vám jsem z5 u Siemensu
M65->3mesice pauza->M65 opraven->po 3mesicich ukraden->1mesice nic->C75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|