View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miro.S kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 4:17 pm Post subject: A55 a wong software |
|
|
Problem: zapnem tel. 3sek vidim napis wrongsoftware a tel sa potom vypne co s tym mam robit? Skusal som savat novy ff ale nejde |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
Co jsi s nim dělal? Dával jsi tam cizí FF? Potom musíš přes Freiu odblokovat přes Unlocking functions - Direct unlock no map is saved - Use original IMEI _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
Nahraj tam Firmware cez WinSwup pri zaškrtnutých Skipoch (po stlačení Start musíś stláčať červené tlač.) _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 8:26 am Post subject: |
|
|
Telefony A55 a C55 se vyznačují neobvyklou vlasností. Pokud si s nimi nikdo "nehraje" různými přehráváním fullflashe a pod. zhruba za 2,5 roku tuto chybu vykazují snda všechny kusy.
V období červenec - září 2005 jsem jich opravoval už snad 50. U některých kusů stačí nahrát cizí EEPROM a u některých je potřeba přehrát celou fullflash cizí zálohou /třeba ze sekce Zálohy na hlavní stránce/ a odblokovat.
Už jsem pojal podezření, že se jedná o telefony z různých akcí operátorů a naprosot zámerně mají "nakopnutou" EEPROM aby toto udělaly, ale je to pustá spekulace. Ale co jiného si mohu myslet, když v jednom městě to udělá takový počet telefonů. A to si zdaleka nemyslím že se ke mě dostaly všechny kusy s tímto projevem. Mnohé určitě skončily v koši či ve vitríně. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Miro.S kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 3:06 pm Post subject: |
|
|
Ok, tak co s tym, skusal som dat novy FF nic, proste freia nereaguje, vazne neviem co s tym mam robit |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|