View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 1:02 pm Post subject: Jak vycistit kompletne mobil |
|
|
Muzete mi nekdo poradit, jak se zbavit vseho co jsem kdy nahral do mobilu? Pomuze prehrani nejake panicke fullflashe? Chtel bych mit mobil uplne cistej a pak teprve zacit nahravat urcite patche. Diky za odpovedi. _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 1:06 pm Post subject: Re: Jak vycistit kompletne mobil |
|
|
drtiKOM wrote: | Muzete mi nekdo poradit, jak se zbavit vseho co jsem kdy nahral do mobilu? Pomuze prehrani nejake panicke fullflashe? Chtel bych mit mobil uplne cistej a pak teprve zacit nahravat urcite patche. Diky za odpovedi. |
Hlavně napiš jaký telefon. Způsobů je několik. Nejlepší je čistá fullflash. Nebo nahrát firmware a FFSinit _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 1:09 pm Post subject: RE: |
|
|
Mam S65 s fv. 50. Myslel jsem ze prehranim fimware se vse premaze,ale neni tomu tak - dost veci mi tam zustalo! Kdyz prehraju telefon nejakou cistou fullflashi, smaze se mi vse? Nebo muism neco jeste nekde smazat rucne. Nejlepsi by byl format C:/ :-))) _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 1:21 pm Post subject: Re: RE: |
|
|
drtiKOM wrote: | Mam S65 s fv. 50. Myslel jsem ze prehranim fimware se vse premaze,ale neni tomu tak - dost veci mi tam zustalo! Kdyz prehraju telefon nejakou cistou fullflashi, smaze se mi vse? Nebo muism neco jeste nekde smazat rucne. Nejlepsi by byl format C:/ :-))) |
No takže jsem o kus dál, pokud jsi již nahrál firmware, použij ještě FFS init /ten kompletně smaže disky a nahraje standardní obsah/ - http://www.siemensmania.cz/content.php?id=514 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 2:07 pm Post subject: Re: RE: |
|
|
Krokodýl wrote: | drtiKOM wrote: | Mam S65 s fv. 50. Myslel jsem ze prehranim fimware se vse premaze,ale neni tomu tak - dost veci mi tam zustalo! Kdyz prehraju telefon nejakou cistou fullflashi, smaze se mi vse? Nebo muism neco jeste nekde smazat rucne. Nejlepsi by byl format C:/ :-))) |
No takže jsem o kus dál, pokud jsi již nahrál firmware, použij ještě FFS init /ten kompletně smaže disky a nahraje standardní obsah/ - http://www.siemensmania.cz/content.php?id=514 |
Diky, tohle jsem presne potreboval.... _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|